13 ten 16 ya geçmek hakkında

Mertdvrim

80+ Silver
Reaksiyon skoru
801
Arkadaşlar 2.5 senedir 13 kullanıcısıyım evlenmeden önce son kez bir kısmet olursa telefon yükseltmesi yapmak eki uzun yıllar idare etsin 13 ten 16 ya geçmek istiyorum ne diyorsunuz fikir verir misiniz

En güncel telefonu almaya çalışmak bana saçma geliyor, telefondan ne yapıyorsunuz ki sanki.
Senin sistemin güncellenme vakti gelmiş bence. O parayla çok güzel bir sistem dizilebilir.

Arkadaşlar 2.5 senedir 13 kullanıcısıyım evlenmeden önce son kez bir kısmet olursa telefon yükseltmesi yapmak eki uzun yıllar idare etsin 13 ten 16 ya geçmek istiyorum ne diyorsunuz fikir verir misiniz
Milletin derdine bak bizde kaçak redmi kullanalım işte

gerek yok hocam 16pro deseniz tamam ama 13 ile 16 arasında performans arasında gözle görülür fark yok ufak tefek değişiklikler yapıldı sadece.

gerek yok hocam 16pro deseniz tamam ama 13 ile 16 arasında performans arasında gözle görülür fark yok ufak tefek değişiklikler yapıldı sadece.
güncellik açısından iyi olabilir ancak 17 serisinin çıkması beklenebilir bence onun dışında 17 çıkınca acaba 16 ucuzlar mı diye düşünüyorum ancak tr de yaşadığımızda göz ardı edilemez bir faktör

17 Bekle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,331
Üyeler
185,710
Son üye
karpat06
Geri