Neler Yeni

13 yaş 170 cm boy 76 kilo normalmi

cagari

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
cagari
merhaba yukarda dediğim gibi yaşım 13 boyum 170 cm kilom 76 biliyorum normal değil fazla kilolarım var ama şöyleki çocukken çok daha kilolu gösteriyodum göbek falan salınmış böyle ortaokulda bi anda uzamaya başladım ve artık daha az kilolu göstermeye başladım ama yinede kiloluyum tanıdığım herkes lise çağında çok uzarsın diyo şu an orta 4 e geçtim sizce uzadıkçe forma girermiyim tabi bu süreçte nasıl bir spor yapmalıyım acaba şu an kararlıyım spor yapma mesela yürüyüş yada parklardaki spor aletleri yada evde kendim yapabileceğim şeyler çünkü durumumuz çokta geniş değil fitness a yazılıp aileme dahada yük bindirmek istemiyorum sizce nasıl spor yapmalıyım lütfen biraz bilgisi olan biri varsa yardımcı olursa sevinirim

samet135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
Samet Yeniköy
merhaba yukarda dediğim gibi yaşım 13 boyum 170 cm kilom 76 biliyorum normal değil fazla kilolarım var ama şöyleki çocukken çok daha kilolu gösteriyodum göbek falan salınmış böyle ortaokulda bi anda uzamaya başladım ve artık daha az kilolu göstermeye başladım ama yinede kiloluyum tanıdığım herkes lise çağında çok uzarsın diyo şu an orta 4 e geçtim sizce uzadıkçe forma girermiyim tabi bu süreçte nasıl bir spor yapmalıyım acaba şu an kararlıyım spor yapma mesela yürüyüş yada parklardaki spor aletleri yada evde kendim yapabileceğim şeyler çünkü durumumuz çokta geniş değil fitness a yazılıp aileme dahada yük bindirmek istemiyorum sizce nasıl spor yapmalıyım lütfen biraz bilgisi olan biri varsa yardımcı olursa sevinirim
boya göre hala kilolusun bence. Bu boyda 55-60 kg kafidir

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
mehmet ali oğuz

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
mehmet ali oğuz

Reyconjeff

80+ Bronze
Normali boyunun 10 altıdır yani 170 isen 60kg gibi düşün ama bu senin anatomine de bağlı misal ben 189 a 87 kiloyum ama herkes zayıfsın diyor fiziki görünüş olarak. Yani ben gidiğ 79 kiloya düşersem kas yapmadan çelimsiz gibi görünürüm bu mantıkla yola cıkabilirsin

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,209
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
bence çokta dert etme ben 18yaşındayım 1.80 üzeri boyum var 67 kiloyum normalde bende senin gibi kiloluydum o yaşlarda ama 11e geçince karantina vardı o dönem oturduğum yerde kilo verip boyum uzamıştı o ara 172 felandım galiba 10cm birden attım dert etme

Top Bottom