Neler Yeni

130 k bütçe 4080 tavsiye

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,617
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Ekler

• Screenshot_2023-12-26-23-01-25-929_com.google.android.apps.docs~2.jpg
    Screenshot_2023-12-26-23-01-25-929_com.google.android.apps.docs~2.jpg
    114.5 KB · Hit: 73
Son düzenleme:

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan

WecitWCT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet Mecit Çelik

freust

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Gökmen Uygur
Al şunu daha gidip para verme
Hocam bu kadar bütçe varken neden 4090 almasın ve İntel işlemcide kalsın? Adam yalnızca oyun oynayacakmış.

WecitWCT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet Mecit Çelik
Hocam bu kadar bütçe varken neden 4090 almasın ve İntel işlemcide kalsın? Adam yalnızca oyun oynayacakmış.
Doğru dedin bro
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz daha para eklesen tam set alacak

freust

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Gökmen Uygur
Doğru dedin bro

Biraz daha para eklesen tam set alacak
50k çok değil mi hocam. Toplama bir şekilde de takım yapılır başka yerlerden.

YusufMir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Özdemir
reis ayıp oluyor bilmiyoruz demekki yeni öğrendim

yok abi arkadaşımla bakıyoruzda çok arada kaldık hangi anakart ve hangi sıvı soğutma ram falan arada kaldık 14900k bazıları kötü diyor bazıları iyi valla şaştık kaldık
Knk gerçekten kötü değil ama f/p değil bir geri gelebilirsin 13900k alabilirsin. Sana tavsiyem Videoyun ve PC Hocası YouTube kanallarının videolarına bak. En net tavsiyeleri sana onlar yapar.

reis ayıp oluyor bilmiyoruz demekki yeni öğrendim

yok abi arkadaşımla bakıyoruzda çok arada kaldık hangi anakart ve hangi sıvı soğutma ram falan arada kaldık 14900k bazıları kötü diyor bazıları iyi valla şaştık kaldık
Manyak mısın dediğim için çok çok çok özür dilerim. Hadsizlik ettim. Bilmediğini bilmiyordum. Affet...

Hangisi mantıklıysa abi

Abi arkadaşım hangisi daha iyise diyo farketmez
Kaanji abi eğer hazır sistem bulabilirsen bize at ona bakalım çünkü hazır sistemlerde 5 10 bin lira kâr etme şansın var. Ekran kartında Asus rog veya gigabyte 4090 yanına da i9 13900k alabilirsin. 14900k alıp birde soğutmaya uğraşma. PC Hocası kanalında bir video var. İ9 14900k inceleme yaparsan görebilirsin. Isınma problemi değilde ısınma derdi var. Şimdi bu firma AMD ile yarışıyor. AMD bir üst çıkarınca intel de çıkarmış olmak için çıkardı. İşlemci olarak 2.5k ya Bir sıvı soğutma alırsan eğer AMD işlemci de alabilirsin. İşlemci olarak AMD, ekran kartı olarak Nvidia önde şu an. Ama amd intelden %20 daha güçlüyse işlemci yönünden; Nvidia ekran kartı yönünden AMD'den %50 daha güçlü. Bir de İsrail boykot için intel almaktan vazgeçmek üzereyim. 3 4 milyar dolar para veriyor israil'e .

Son düzenleme:

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
Knk gerçekten kötü değil ama f/p değil bir geri gelebilirsin 13900k alabilirsin. Sana tavsiyem Videoyun ve PC Hocası YouTube kanallarının videolarına bak. En net tavsiyeleri sana onlar yapar.

Manyak mısın dediğim için çok çok çok özür dilerim. Hadsizlik ettim. Bilmediğini bilmiyordum. Affet...

Kaanji abi eğer hazır sistem bulabilirsen bize at ona bakalım çünkü hazır sistemlerde 5 10 bin lira kâr etme şansın var. Ekran kartında Asus rog veya gigabyte 4090 yanına da i9 13900k alabilirsin. 14900k alıp birde soğutmaya uğraşma. PC Hocası kanalında bir video var. İ9 14900k inceleme yaparsan görebilirsin. Isınma problemi değilde ısınma derdi var. Şimdi bu firma AMD ile yarışıyor. AMD bir üst çıkarınca intel de çıkarmış olmak için çıkardı. İşlemci olarak 2.5k ya Bir sıvı soğutma alırsan eğer AMD işlemci de alabilirsin. İşlemci olarak AMD, ekran kartı olarak Nvidia önde şu an. Ama amd intelden %20 daha güçlüyse işlemci yönünden; Nvidia ekran kartı yönünden AMD'den %50 daha güçlü. Bir de İsrail boykot için intel almaktan vazgeçmek üzereyim. 3 4 milyar dolar para veriyor israil'e .
yüksek segment hazır sistemlerdede hep 1 parça 2 parça mutsuz ediyor beni bulamadım bi

Top Bottom