Neler Yeni

1300-1800TL klavye+mouse

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Yiğit Arık
Bütçe
1800
1800tl bütçem var ve kablosuz mouse ile kablosuz mekanik rgb klavye arıyorum. Mousede illa rgb veya ışık olmasına gerek yok fakat klavyede rgb şart. Tkl den daha küçük olmayan bir klavye lazım. Mouse tutuşum ise palm gibi ve bilekten oynuyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Çetin
Kablosuz mekanik özellikle bu fiyatlarda zor gibi bluetooht gibi bağlantıyla olsa bile 1800 liraya ikisini bulman zor kablolu klavye kablosuz mouse da 1800 tl yapılabilir(mouse da tutuş şekliniz nedir?

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Yiğit Arık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kablosuz mekanik özellikle bu fiyatlarda zor gibi bluetooht gibi bağlantıyla olsa bile 1800 liraya ikisini bulman zor kablolu klavye kablosuz mouse da 1800 TL yapılabilir(mouse da tutuş şekliniz nedir?
Klavyeyi muhtemelen amazonda satılanlardan alacağım. Mouse olarakta tutuşum palma benziyor. Orta-küçük elli birisiyim. Razer viper gibi serçe parmağım neredeyse mousenin altında kalacakmış gibi olan mouseleri kullanamıyorum serçe parmağıma ağrı giriyor. Ama şu everestin falan dandik mouseleri olur ya onun gibi serçe parmak yeri olanlarıda kullanamıyorum. Orta halli bişey lazım.

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Yiğit Arık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Klavye olarak tkl den daha küçük istemiyorum. Mouse çok güzel fakat malzeme kalitesi kötü olduğu için elini mouseye düz koyup dpi tuşuna en ufacık ellemesen bile dpi tuşuna basıyor ve skatezleri çöp. Başka önerebileceğiniz bişey varmı acaba.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,291
Üyeler
163,636
Son üye
lFYNhl
Top Bottom