- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece monitör için 200 dolarKlavye mouse ne kadar bütçe 200dolar sadece monitör mu
Sadece monitör için 200 dolarKlavye mouse ne kadar bütçe 200dolar sadece monitör mu
Mouse dahil mi 80doladKlavye için hyprex pro mechanical klavye düşünüyorum. onun içinde ayrıca 80 dolar bütçe ayırdım.
Teşekkürler dostum.Amazon.com: ViewSonic XG2405 24 Inch 1080p 1ms 144Hz Frameless IPS Gaming Monitor with FreeSync Premium Eye Care Advanced Ergonomics Mode HDMI and DP for Esports: Computers & Accessories
Amazon.com: ViewSonic XG2405 24 Inch 1080p 1ms 144Hz Frameless IPS Gaming Monitor with FreeSync Premium Eye Care Advanced Ergonomics Mode HDMI and DP for Esports: Computers & Accessorieswww.amazon.com
80dolar mouse mouse pad dahil miTeşekkürler dostum.
Öncelikle benimle oğlumlu konuşmazsanız sevinirim. Sadece 2 resim indirecek birisi olmadığını, 500 GB depolama alanının ileri zamanlarda ona yetmeyeceğini düşünerek "isterseniz" harici HDD ekleyebileceğini söyledim. Ne saçmalıyorsun?Ne diyon olm adam bizim 2060s 3600lu sistemi. 9500 TL ye toplamış
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçe ?
Ben sadece adam şaheser yaratmış onu diyorum olm dediğim için özürÖncelikle benimle oğlumlu konuşmazsanız sevinirim. Sadece 2 resim indirecek birisi olmadığını, 500 GB depolama alanının ileri zamanlarda ona yetmeyeceğini düşünerek "isterseniz" harici HDD ekleyebileceğini söyledim. Ne saçmalıyorsun?