https://www.incehesap.com/bitfenix-...-tower-kasa-fiyati-60580/?ref=akakce&v=1.68.9 buna bakabilirsin bi sorununu duymadim.Tüm parçaları topladım geriye sadece kasa kaldı. Önerilerinizi bekliyorum
Bunun yerine 100 tl daha katıp dark guardian alsam mantıklı olurmu sencehttps://www.incehesap.com/bitfenix-...-tower-kasa-fiyati-60580/?ref=akakce&v=1.68.9 buna bakabilirsin bi sorununu duymadim.
Mantıklı olurBunun yerine 100 TL daha katıp dark guardian alsam mantıklı olurmu sence
Bi 100 daha koy dark maxima v20 veya bunu al bariBunun yerine 100 TL daha katıp dark guardian alsam mantıklı olurmu sence
1500 seviyelerine çıkarsan lian li lancool 205 bulabilirsin belki.Bunun yerine 100 TL daha katıp dark guardian alsam mantıklı olurmu sence
hocam 100 100 diyerek cepte para kalmicak zaten kararsız biriyimMantıklı olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bi 100 daha koy dark maxima v20 veya bunu al bari
![]()
Dark Guardian Pro DKCHGRPRO Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Guardian Pro DKCHGRPRO Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Guardian Pro DKCHGRPRO Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.199,16 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Dark maxima v20 veya dark guardian pro al bence pişman olmazsın taş gibi kasalar.hocam 100 100 diyerek cepte para kalmicak zaten kararsız biriyim![]()
Yada hiç eklemek istemiyorum dersen.hocam 100 100 diyerek cepte para kalmicak zaten kararsız biriyim![]()
teşekkür ederim dost dark maxima v20 de ses sorunu falan yoktur demiDark maxima v20 veya dark guardian pro al bence pişman olmazsın taş gibi kasalar.
Ben 5-6ay once dark maximayi 900tl almıştım kat sayı olarak fiyatı artıyoral bi defa kullanırsın uzun süre.
teşekkür ederimYada hiç eklemek istemiyorum dersen.
![]()
Antec NX Serisi NX410 Mid-Tower ATX Oyuncu Bilgisayar Kasası Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Antec NX Serisi NX410 Mid-Tower ATX Oyuncu Bilgisayar Kasası Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Evet 20cm olmasına rağmen sessiz çalışıyorteşekkür ederim dost dark maxima v20 de ses sorunu falan yoktur demi
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkür ederim