Neler Yeni

13000TL TELEFON ÖNERİSİ

mergen34r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan
Elimde aşağıdaki cihazlar var ve aktif olarak kullanılıyor hepsi. A8i çıktığı günden geçen yıla kadar kullandım yine de gayet donmadan takılmadan çalışıyordu. Dediğiniz gibi bir sorun göremedim.
A8 2018
M31
A34
S24
benim bildiğimde böyle samsung en uzun yıl götürecek android dayanıklı sağlam arayüzü basit ve rahat tasarım şık cepte cephane gibi durmuyor ayrıca arkasında telefonun yarısın kapyalan çirkin bi kamera yok seviyorum bende samsungu amcamda var onda gördüm elime aldım biraz kullandım (a54) kapıldım telefona telefon alıcağım zaman tecno xiaomi samsung hepsini araştırdım kıyasladım ama samsung bi kendine çekiyo güvenilir rahat bi telefon.

Arabasevdalısı

80+ Bronze
Elimde aşağıdaki cihazlar var ve aktif olarak kullanılıyor hepsi. A8i çıktığı günden geçen yıla kadar kullandım yine de gayet donmadan takılmadan çalışıyordu. Dediğiniz gibi bir sorun göremedim.
A8 2018
M31
A34
S24
Kişisel bir deneyim olsa katılırım ama aynı telefon babamda eniştemde ve arkadaşımın annesindede vardı, 1 i olsa kullanıcıya dayalı olabilir ama 3 te 3 bingo güncelleme ile beraber 3 telefonda göçtü yandex açılırken bile kasıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,568
Üyeler
166,231
Son üye
alperen24444
Top Bottom