Neler Yeni

1300TL kulaklık önerisi

me1ster

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mert C.
arkadaşlar 1300tlyi 1 kuruş aşayamacağım 1300tlye kadar wired/wireless fps oyunları için kulaklık önerileriniz var mıdır sıcak fırsatlar da pek orta yüksek seviye kulaklık yok bu aralar
şu kulaklık hakkında görüşleriniz nedir fiyatı uygun geldi önerir misiniz? teşekkürler.

Farway

80+ Silver
HyperX cloud core Wireless, Rampage Fury X.

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
757
İsim
Caner
arkadaşlar 1300tlyi 1 kuruş aşayamacağım 1300tlye kadar wired/wireless fps oyunları için kulaklık önerileriniz var mıdır sıcak fırsatlar da pek orta yüksek seviye kulaklık yok bu aralar
şu kulaklık hakkında görüşleriniz nedir fiyatı uygun geldi önerir misiniz? teşekkürler.
Kullanıyorum çok memnunum, fiyatında rakipsiz olduğunu düşünüyorum.
Ses yüksekliği konusunda cloud 2'nin biraz altında kalıyor ama son ses seviyesi gayet yeterli bi kulaklık.
Kulaklıkta ses kartı olmadığı için anakartının güzel bi ses kartı olmasına gerek duyuyor.
Kullanıcı tecrübesi olarak, oyun için gayet güzel ses kasılıyor, müzik için ses netliği güzel, hafif ve rahat kulaklık, dip ses sorunu yok, mikrofonu işimi görüyor, bi hafta günde 1-3 saat bu kulaklığı şarjı bitmeden kullandım şarjı çok iyi gidiyor, DTS özelliği 7.1 ile nerdeyse ayni işlevi görüyor could 2 den farklı olarak düşme gibi problemler için kulak tarafına çıkıntılı parçalar eklenmiş ve cloud 2'de yok diye hatırlıyorum kafa tarafı için yükselip kuculebiliyor.
Eksi tarafı tabi sizin için eksi olamayabilir, kulak pedleri deriden. Yazın gerçekten terletiyor beni.

me1ster

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mert C.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR