Max 1300tl Yazdım düşük fiyatada olabilir,amacım sağlam ve kaliteli bir kulaklık almak bunun ne profesyonel olmakla nede aşırı zengin olmakla alakası yok.Profesyonel veya aşırı zengin degilseniz bence aşırı gereksiz harcama olur
Yoo.Profesyonel veya aşırı zengin degilseniz bence aşırı gereksiz harcama olur
Adam ses kasmak diyor sen müzik öneriyon amahttps://www.hepsiburada.com/beats-studio3-bluetooth-kablosuz-kulakustu-kulaklik-matte-black-**562ee-a-p-HBV00000F57T5'ın çok iyi olduğunu biliyorum, belki indirimle vs. 1300'e bulabilirsiniz. Ayrıca airpods'a da bakabilirsiniz.
Eğer o olmaz diyorsanız bu da var: https://www.hepsiburada.com/beats-s...collection-pop-blue-mrrh2ze-a-p-HBV00000F57SO
g pro xMax 1300tl Yazdım düşük fiyatada olabilir,amacım sağlam ve kaliteli bir kulaklık almak bunun ne profesyonel olmakla nede aşırı zengin olmakla alakası yok.
doğru, 1300TL bütçesi olan kisinin ses kasacağı hiç aklıma gelmedi. Nedense bütçe 1000TL üstü ise hep beats ya da airpods önermem gerekiyor gibi geliyor, oyun oynayacağı aklıma gelmedi ve "...ses kalitesi iyi olan" dedikten sonrasını okumadım.Adam ses kasmak diyor sen müzik öneriyon ama
Kanka hiç düşünme gözün kapalı direkt olarak cloud alpha s spariş et bütün ömür boyu bana dua et sonra cloud 2 kullanıyorum aşırı memnunum mükemmel ses kasılıyor ki alpa s kat kat daha iyi yeni sürücüler felan o yüzden gözünü kapat sipariş ver direktMerhaba arkadaşlar başlıkta'da gördüğünüz gibi 1300TL ve altına kulaklık arıyorum ses kalitesi iyi olan,çok rahat ses kasabileceğim kaliteli bir kulaklık istiyorum yorumlarınız benim için önmeli,iyi forumlar.
Bu bütçede en iyi seçenek budur, Alpha S'den daha iyi.Merhaba arkadaşlar başlıkta'da gördüğünüz gibi 1300TL ve altına kulaklık arıyorum ses kalitesi iyi olan,çok rahat ses kasabileceğim kaliteli bir kulaklık istiyorum yorumlarınız benim için önmeli,iyi forumlar.
Alpha S daha iyi.Bu bütçede en iyi seçenek budur, Alpha S'den daha iyi.
LOGITECH G PRO X 7.1 Surround Ses Oyuncu Kulaklığı - Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LOGITECH G PRO X 7.1 Surround Ses Oyuncu Kulaklığı - Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlawww.mediamarkt.com.tr