firsatgamingx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,062
Stok hemen düsmez muhtemelen alacaklar yarın baksın
Sistemin içindeki ekran kartı,sistemden pahalıİşlemci anakart ve ekran kartının ederi 135.000 TL geri kalanlar bedava gibi bir rakama geliyor (İşlemci 9 - Anakart 4 - Ekran kartı 122)
INTEL U5 245KF - RTX 5090 - H810M-B - 1TB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL U5 245KF - RTX 5090 - H810M-B - 1TB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Olur da %10-15-20 ek indirim gelirse bu sistemi unutmayalım
En ucuz 5090 sıfır fiyatları (sahibinden)
Alıntıyı görüntüle
Bu kartın soğutma performansı ventus ve gaming triodan iyi, vanguard ve suprimden kötü duruyor. Kartta Vapor Chamber var. Ventus ve gaming trioda yok. Suprim'den 3 desibel daha sesli, ekran kartında 8 vramde 11 derece daha sıcak çalışıyor ama sıcak değerlerde çalışmıyor. Astraldan gpu'da 6 ,vramde 4 derece daha sıcak. Gamerocktan iyi Nvidia referanstan çok daha iyi.Ayrıca Ventus 3X OC'ye kefilim kötülendiği gibi değil aksine fiyat performans kralı ama inno3d'nin alt modelleri iyi mi bilemem . Ventus 3x koyarlarsa alın kesin
Dostum sen 5090 alıcısı olmadığın için ilgini çekmez tabi ama ciddi ciddi 5090 alıcısı biri piyasada en ucuzu 135 olan ürünü 120 ye sıfır kapalı kutu + vatan faturalı şekilde görürse bal gibi de ilgisini çeker.RTX 5090 alacak bütçem olsa inno mu alırdım ? bir soru işareti. inno alacak olsam ikinci el bir inno rtx 5090 mi alırdım ? bu da bir soru işareti. Dertsiz başına dert almışsın hocam. Ha risk almadan kazanç da olmaz orası ayrı ama . satamazsan zarar etmeyi de hesaba katman lazım. şuan biri inno 5090ı 110a da koysa sıfır kutulusunu ilgimi çekmez. kullanıcaksan orası ayrı tabi ama risk büyük benden demesi![]()
Dostum açıkçası ben de birinin 20k için tek çekim 115-120k verecegini düşünmüyorum. 3-4 gün önce 9 taksitle amazonda 159k'ya suprim soc satıyorlardı mesela, hani birisi illa en iyisi olsun diye üst model 5090 alacak kadar kafaya taktiysa 9 taksiti atar 17.5k öderdi. Günümüzde de 115k tek çekim vermek yerine 135k'ya 6-9 taksit kart alacak insan sayısı fazladırDostum sen 5090 alıcısı olmadığın için ilgini çekmez tabi ama ciddi ciddi 5090 alıcısı biri piyasada en ucuzu 135 olan ürünü 120 ye sıfır kapalı kutu + vatan faturalı şekilde görürse bal gibi de ilgisini çeker.
15 bin TL az para mı? Hadi 115 e ver 20 bin fark olur. Sistem toplayan biri o paraya 7800x3D + 1TB SSD alır ki bu da herkesi cezbeder.
3 Taksit var Vatanda.Dostum açıkçası ben de birinin 20k için tek çekim 115-120k verecegini düşünmüyorum. 3-4 gün önce 9 taksitle amazonda 159k'ya suprim soc satıyorlardı mesela, hani birisi illa en iyisi olsun diye üst model 5090 alacak kadar kafaya taktiysa 9 taksiti atar 17.5k öderdi. Günümüzde de 115k tek çekim vermek yerine 135k'ya 6-9 taksit kart alacak insan sayısı fazladır
Ben bu sistemi 5090'ı satmak için alanlar için söylüyorum, bu sistem uygun diye biz 3 taksitle aldık ama bizden alacak adama nasıl 3 taksitle satacağız ? O da bizden almak yerine amazon, n11, hepsiburada, trendyol gibi sitelerden 15-20k fazlasına 6-9 taksit ile satın alacak.3 Taksit var Vatanda.
Ezbere konuşuyorsun dostum. 135K ya 9 taksit 5090 nerede? akakçeye bakıp en dip fiyatı alıp sonrada onu kafanızdan 9 taksite bölüyorsunuz.Dostum açıkçası ben de birinin 20k için tek çekim 115-120k verecegini düşünmüyorum. 3-4 gün önce 9 taksitle amazonda 159k'ya suprim soc satıyorlardı mesela, hani birisi illa en iyisi olsun diye üst model 5090 alacak kadar kafaya taktiysa 9 taksiti atar 17.5k öderdi. Günümüzde de 115k tek çekim vermek yerine 135k'ya 6-9 taksit kart alacak insan sayısı fazladır
Dostum bak özellikle 3-4 gün önce diye belirttim. Burada bahsettiğimiz kart INNO3D X3 159k'ya 9 taksitle amazonda satılan kart suprim soc kartıydı. Sana yanlış verdiğim bir bilgi yok, neden hatalı bilgi vermişim gibi yok dipten alıyorsunuz, kafanızda bölüyorsunuz gibi garip ifadeler kullanıyorsun ? Kart 1 hafta boyunca satışta durdu ekran görüntüsünü de yüklüyorum, çok fazla karta vade farksız 9 taksit vardı. Kaldı ki dün 130k'ya 3 taksitle incehesapta gene suprim oc/soc satıldı. Benden inno3d x3'ü tek çekim 115k'ya alacağına adam gider 130k'ya 3 taksitle suprim soc alır mantıken.Ezbere konuşuyorsun dostum. 135K ya 9 taksit 5090 nerede? akakçeye bakıp en dip fiyatı alıp sonrada onu kafanızdan 9 taksite bölüyorsunuz.
9 taksit HB dışında yapan görmedim o da sadece kendi HB premium kartına özel, geri kalan tüm kartlara 3-6 hepsine 6 da yapmıyor 2-3 tanesine gerisi ya taksit yok yada anca 3. Ayrıca 135K da değil fiyatlar 157-160-165K gibi fiyatlara satıyor.
Yani gören de sanar tüm piyasa 135K dan tüm kartlara 9 taksit 5090 satıyor.
115 nere, 160K nere. Taksitli bile olsa 40-45K çok çılgın rakamlar.
Dostum anlamadığın şey şu bu şekilde kaç kart satılıyor? ve kaç hafta devam ediyor? bir ara da 2-3 hafta ard arda 9070XT Red devil sattılar 32K dan millet almadı haftaya alırım diye sonra hafta da indirime girince baktılar sürekli indirime giriyor her hafta millet burun kıvırdı yine almadı fiyatı düşer diye sonra ne oldu? bir daha hiç indirime girmedi hatta stoğa bile girmedi o ara alan aldı o kadar. Bu da aynı şekilde belki bu hafta son bile olabilir, bir daha indirim bile görmeyebilir. Tek tük 3-5 stoklu ürünleri piyasa standartı gibi değerlendiriyorsunuz.Dostum bak özellikle 3-4 gün önce diye belirttim. Burada bahsettiğimiz kart INNO3D X3 159k'ya 9 taksitle amazonda satılan kart suprim soc kartıydı. Sana yanlış verdiğim bir bilgi yok, neden hatalı bilgi vermişim gibi yok dipten alıyorsunuz, kafanızda bölüyorsunuz gibi garip ifadeler kullanıyorsun ? Kart 1 hafta boyunca satışta durdu ekran görüntüsünü de yüklüyorum, çok fazla karta vade farksız 9 taksit vardı. Kaldı ki dün 130k'ya 3 taksitle incehesapta gene suprim oc/soc satıldı. Benden inno3d x3'ü tek çekim 115k'ya alacağına adam gider 130k'ya 3 taksitle suprim soc alır mantıken.
Dostum bu uzun süre piyasa standardıydı ha önümüzdeki günlerde bu günleri aramamak adına ben vatandaki sistemi aldım zaten ancak bu bahsettiğim olaylardan eskisi 3 gün önce, yenisi dün yaşandı yani şu an elimizdeki standart bu aslında. İleride fiyat artışı bekleniyor, üretim sınırlandırılacak, super serisi iptal diyorlar, vram fiyatları da artıyor o günleri bekleyip satabilirsin evet ancak enflasyona karşı ne kadar iyi durur bilemedim ben kullanmak icin 3 taksitle aldım, ekran kartını sistemime takacağım, buradaki parçaları ve şu an kullandığim galax 4080 super sg'yi satacağım.Dostum anlamadığın şey şu bu şekilde kaç kart satılıyor? ve kaç hafta devam ediyor? bir ara da 2-3 hafta ard arda 9070XT Red devil sattılar 32K dan millet almadı haftaya alırım diye sonra hafta da indirime girince baktılar sürekli indirime giriyor her hafta millet burun kıvırdı yine almadı fiyatı düşer diye sonra ne oldu? bir daha hiç indirime girmedi hatta stoğa bile girmedi o ara alan aldı o kadar. Bu da aynı şekilde belki bu hafta son bile olabilir, bir daha indirim bile görmeyebilir. Tek tük 3-5 stoklu ürünleri piyasa standartı gibi değerlendiriyorsunuz.