Yardım 13600KF e hangi ekran kartı alınmalı?

Fiyatlar uçuk olmasa beklemeyeceğim. Ama indirim bekliyorum şuan.

dlss senin için aşırı önemli değilse dlssi açmadan yaşayamazsan 4070 super al parana değer veriyorsan çöpe atmak istemiyorsan 7900gre al

dlss senin için aşırı önemli değilse dlssi açmadan yaşayamazsan 4070 super al parana değer veriyorsan çöpe atmak istemiyorsan 7900gre al
Fan boy değilim hatta AMD taragtaeıyımdır çoğu zaman ancak artık saf güç yetmiyor maalesef. Karlardaki yapay zeka da çok önemli. Nvidia her zamanki gibi vram konusunda çok cimri. AMD ise yapay zeka açığını bol vram ekleyerek kapatıyor. Arada kaldım ama büyük ihtimalle Nvdia tarafından gidicem.

Fan boy değilim hatta AMD taragtaeıyımdır çoğu zaman ancak artık saf güç yetmiyor maalesef. Karlardaki yapay zeka da çok önemli. Nvidia her zamanki gibi vram konusunda çok cimri. AMD ise yapay zeka açığını bol vram ekleyerek kapatıyor. Arada kaldım ama büyük ihtimalle Nvdia tarafından gidicem.
hocam oyun için nvidia ile amdyi ayıran tek şey ray tracing performansı, rt açarım derseniz nvidia açmam derseniz amd kesinlikle

Bu iki modele bakabilirsiniz o işlemci için.

Hocam sistemi iade edip baştan kurmayı düşünüyorum. Var mı önerdiğiniz bir sistem?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,739
Üyeler
183,157
Son üye
Dear Uncle Tacitus
Geri