- En İyi Cevap
- 1
Dahası
ben memnunum ışıkları kapalı tutunca şarjı çok uzun süre gidiyor armoury create asusun yazılımı mouse ayarlarını yapıyorsun işte driver.
ışık nerden kapanıyorben memnunum ışıkları kapalı tutunca şarjı çok uzun süre gidiyor armoury create asusun yazılımı mouse ayarlarını yapıyorsun işte driver.
birde altında 3 tuş var ne işe yarıyor söylersen çok sevimirimben memnunum ışıkları kapalı tutunca şarjı çok uzun süre gidiyor armoury create asusun yazılımı mouse ayarlarını yapıyorsun işte driver.
ışığı yükleyince driverdan ayarlıyorsun ben kapalıda kullanıyorum %25in altına indiğinde kırmızı yanıp sönüyorışık nerden kapanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde altında 3 tuş var ne işe yarıyor söylersen çok sevimirim
ben wireless yaparımışığı yükleyince driverdan ayarlıyorsun ben kapalıda kullanıyorum %25in altına indiğinde kırmızı yanıp sönüyor
sağ taraftaki tuş bluetooth wireless anahtarı soldakiler de dpi (bunu da driverdan ayarlarsın boşver o tuşu) ve bluetooth için eşleşme (tam emin değilim öyle bundan hiç kullanmadım )
tamam tuşu aşağı çek devam et sen bilirsinben wireless yaparım
eyvallahtamam tuşu aşağı çek devam et sen bilirsin
hocam şey sorucamtamam tuşu aşağı çek devam et sen bilirsin
eyvallah
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam şey sorucam
Tamamdır hocam çok teşekkür ederimhocam ordaki değerler dpilar işte 4 farklı dpi ayarı yapabiliyorsun sonra onu alttaki tuşa basarak değiştirebiliyorsun mesela 400 800 1600 3200 yaptın ya oraları 400dpi ile kullanacaksın tuşa basarsan 800 dpi olacak kolaylık olsun diye 4 tane profil eklemişler sen kendi beğendiğin dpi ı belirle dördüne de aynı değeri yap