Lüften samsung A serisi almayın değermez Exynos sıkıntı var Snapdrogan olmak şartı alabilirsin Tavisye ederim. Samsung S20 Fe ve A73 al1 yıldır iphone 6s 16gb kullanıyorum şarjı artık 30dk dayanmaya başladı şu an için 13K Bütçesinde bir telefon arıyorum yaza doğru değiştirmeyi düşünüyorum sizce bu bütçede daha iyi bir alternatif var mı?
A34'te Mediatek VarLüften samsung A serisi almayın değermez Exynos sıkıntı var Snapdrogan olmak şartı alabilirsin Tavisye ederim. Samsung S20 Fe ve A73 al
MediaTek hiç bilmiyorum arkadaşlarım a34 kullanıyor biraz kasıyor farkettim..A34'te Mediatek Var![]()
Güç Tasarufunda Oynuyorsa Oyun Normaldir Hocam .MediaTek hiç bilmiyorum arkadaşlarım a34 kullanıyor biraz kasıyor farkettim..
Hmm öyle diyorsun ben bilmem MediaTek samsung defa görüyorum nasıl iyi mi gidiyor merak ettim. benim S23 Ultra kullanıyorumGüç Tasarufunda Oynuyorsa Oyun Normaldir Hocam .
Bende Aynı Telefonu Kullanıyorum Çünkü .
12K ya A73 almıştım geçen sene şimdi A34 mü satılıyor bu paraya :/1 yıldır iphone 6s 16gb kullanıyorum şarjı artık 30dk dayanmaya başladı şu an için 13K Bütçesinde bir telefon arıyorum yaza doğru değiştirmeyi düşünüyorum sizce bu bütçede daha iyi bir alternatif var mı?
Tecno Camon 20 Pro 5G 13.299tlvatandan alacağım telefonu, sadece internet üzerinden mi satılıyor bu telefon
o telefonda geçeli 1 hafta oldu aşırı hızlı bir telefon 120 hz 5000 mh batarya kapasitesi kamera genis acı artı eis destegi felan mevcut 2 k da 60 fps video çekiyor ben bayağı beğendim ayrıca toza ve suya dayanıklılığıda var ben tavsiye ederim şarjı bir günü götürüyor ama samsung alıcaksan m modellerine bakmanı hiç önermem ya biraz daha para biriktirip s modellerine bak yada a modelleri işini görür. örneğin s20fe1 yıldır iphone 6s 16gb kullanıyorum şarjı artık 30dk dayanmaya başladı şu an için 13K Bütçesinde bir telefon arıyorum yaza doğru değiştirmeyi düşünüyorum sizce bu bütçede daha iyi bir alternatif var mı?
Fiyatına Göre Mükemmel Bence Ben 10K Civarına Almıştım Kendi Sitesinden Galaxy Buds 2 Hediyeli .Hmm öyle diyorsun ben bilmem MediaTek samsung defa görüyorum nasıl iyi mi gidiyor merak ettim. benim S23 Ultra kullanıyorum
hocam kendi sitesinden alırsan hediye hala devam ediyor galaxy buds feFiyatına Göre Mükemmel Bence Ben 10K Civarına Almıştım Kendi Sitesinden Galaxy Buds 2 Hediyeli .