13k bütçe A34 Alınır mı

Eren Cem

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
324
Bütçe
13000
1 yıldır iphone 6s 16gb kullanıyorum şarjı artık 30dk dayanmaya başladı şu an için 13K Bütçesinde bir telefon arıyorum yaza doğru değiştirmeyi düşünüyorum sizce bu bütçede daha iyi bir alternatif var mı?

F4 daha mantıklı bir seçenek.

1 yıldır iphone 6s 16gb kullanıyorum şarjı artık 30dk dayanmaya başladı şu an için 13K Bütçesinde bir telefon arıyorum yaza doğru değiştirmeyi düşünüyorum sizce bu bütçede daha iyi bir alternatif var mı?
Lüften samsung A serisi almayın değermez Exynos sıkıntı var Snapdrogan olmak şartı alabilirsin Tavisye ederim. Samsung S20 Fe ve A73 al

Lüften samsung A serisi almayın değermez Exynos sıkıntı var Snapdrogan olmak şartı alabilirsin Tavisye ederim. Samsung S20 Fe ve A73 al
A34'te Mediatek Var :)

1710769628944.png

MediaTek hiç bilmiyorum arkadaşlarım a34 kullanıyor biraz kasıyor farkettim..
Güç Tasarufunda Oynuyorsa Oyun Normaldir Hocam .

Bende Aynı Telefonu Kullanıyorum Çünkü .

12K ya A73 almıştım geçen sene şimdi A34 mü satılıyor bu paraya :/

o telefonda geçeli 1 hafta oldu aşırı hızlı bir telefon 120 hz 5000 mh batarya kapasitesi kamera genis acı artı eis destegi felan mevcut 2 k da 60 fps video çekiyor ben bayağı beğendim ayrıca toza ve suya dayanıklılığıda var ben tavsiye ederim şarjı bir günü götürüyor ama samsung alıcaksan m modellerine bakmanı hiç önermem ya biraz daha para biriktirip s modellerine bak yada a modelleri işini görür. örneğin s20fe

Hmm öyle diyorsun ben bilmem MediaTek samsung defa görüyorum nasıl iyi mi gidiyor merak ettim. benim S23 Ultra kullanıyorum
Fiyatına Göre Mükemmel Bence Ben 10K Civarına Almıştım Kendi Sitesinden Galaxy Buds 2 Hediyeli .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,197
Üyeler
195,296
Son üye
burakaghx
Geri