antik cağ parasıylaHocam eski parayla mı 13 milyar?
Hesabı yeni açmış suphelendim troll konu mu diye ama ilk olarak da gidip 13k bütçe PC tavsiyesini okumuş.antik cağ parasıyla
sayılara takılma hızlı yazdım onu altındada belirtim 13bin diyeHocam eski parayla mı 13 milyar?
13bin diye belirttim sayılara önem vermedim konuyu açarken . neden troll yapayımHesabı yeni açmış suphelendim troll konu mu diye ama ilk olarak da gidip 13k bütçe PC tavsiyesini okumuş.
Kanka 13 bin diye hiçbir yerde belirtmemiştin düzenlemişsin sanırım. 10k ya f/p pek sistem yok şu anda bütçe çıkarsa rx6600 lü sistemlere bak.sayılara takılma hızlı yazdım onu altındada belirtim 13bin diye
Mesaj otomatik birleştirildi:
13bin diye belirttim sayılara önem vermedim konuyu açarken . neden troll yapayım
bu sistem alınır mı? 11kKanka 13 bin diye hiçbir yerde belirtmemiştin düzenlemişsin sanırım. 10k ya f/p pek sistem yok şu anda bütçe çıkarsa rx6600 lü sistemlere bak.
Ekran kartı Nvidia şart mı?bu sistem alınır mı? 11k
sistemlerden pek anlamıyorum açıkcası o yüzden öneri alıyorumEkran kartı Nvidia şart mı?
Bu bütçede Nvidia mantıklı değil.Ekran kartı Nvidia şart mı?
bu sistemde karar verdim psu değiştirmek şartmıPSU yu fsp ile değişip 12.120 liraya bu alınabilir.404 - Hata | Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hatta 205 lira daha verilip kasa da değişirse daha iyi olur ama şart değil.