Omni-Man
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 899
Ben pazar gelemem ama ekip oluşursa salıdan sonra falan akşamları gelebilirimBayağı yer var gelebilecek herkes yazsın. Pazar girecez
Ben pazar gelemem ama ekip oluşursa salıdan sonra falan akşamları gelebilirimBayağı yer var gelebilecek herkes yazsın. Pazar girecez
Bu sefer olacak olması lazımHerkes gelicem diyor kimse gelmiyor bu iş yaş
Ok yazdım o zaman 5 kişi. Saati de değiştirebiliriz şey diye düşündüm önce bir erken girelim gelen olursa akşam bir kez daha yaparız.Herkes gelirse gelirim zaman sıkıntısı yok.
Yarın bile olur benim için sorun yokOk yazdım o zaman 5 kişi. Saati de değiştirebiliriz şey diye düşündüm önce bir erken girelim gelen olursa akşam bir kez daha yaparız.
Benide yaz HocamTarihi değiştirdik bazı aksaklıklardan dolayı çarşamba giremedikyeni tarih pazar günü saat 16.30 Pazar günü 16.30 da gelebilecekler yazsın.
@Çağrıı @Bıttım Sabunu @KendineMüzisyen @emirhan1234 @BATTLEFIELD @ARTIK FAN DEĞİLİM @DMNS @PcMerakı @SüleymanÇakır. @Maykıl @TinerciAlper @Metshi @Sir Cem T-oker
Her saniye hazırımAbi gelicekler gelebilirim yazsında sayı alalım
@Maykıl
@Çağrıı
@Sir Cem T-oker
@Bıttım Sabunu
@ARTIK FAN DEĞİLİM
@Metshi
@SüleymanÇakır.
Metshi duyduğuma göre oyunu en iyi oynayan kişi olmuşHer saniye hazırım
Ok yazdımBenide yaz Hocam
la 23 level oldumMetshi duyduğuma göre oyunu en iyi oynayan kişi olmuşmetshi benden