14.5k sistem

Reaksiyon skoru
8
Herkese selamlar yaklaşan yks den sonra kendime bir sistem alacağım yaklaşık 3 yıldır bilgisayarım yok o yüzden tek seferlik alıyorum ve iyi bir şey olmasını istiyorum youtube da biraz gezindim ama sanırım en doğru bilgiyi almak için bir foruma yazmam daha iyi olur diye düşündüm. Sadece kasa 14.5k edicek şekilde bir sistem toplar mısınız ama rica ediyorum 1 tl geçmesin 😂

Benceşuan 14 bin lira verip de 10 senelık pc toplamaya gerek yok 6 bin tl ile tüm oyunları yuksek ayarlarda oynayabileceğin bir pc toplayabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesela gtx 1660 ti 16gb ram falan yani abartmayagerek yok

Herkese selamlar yaklaşan yks den sonra kendime bir sistem alacağım yaklaşık 3 yıldır bilgisayarım yok o yüzden tek seferlik alıyorum ve iyi bir şey olmasını istiyorum youtube da biraz gezindim ama sanırım en doğru bilgiyi almak için bir foruma yazmam daha iyi olur diye düşündüm. Sadece kasa 14.5k edicek şekilde bir sistem toplar mısınız ama rica ediyorum 1 TL geçmesin 😂
Sen bana ver o parayı reis ben sana muazzam bi tane toplarım

Benceşuan 14 bin lira verip de 10 senelık PC toplamaya gerek yok 6 bin TL ile tüm oyunları yuksek ayarlarda oynayabileceğin bir PC toplayabilirsin

Mesela gtx 1660 ti 16gb RAM falan yani abartmayagerek yok
Kanka sadece bilgisayar için biriktirdim ve ailem de biraz destek olucak gerisi keyif yani

Benceşuan 14 bin lira verip de 10 senelık PC toplamaya gerek yok 6 bin TL ile tüm oyunları yuksek ayarlarda oynayabileceğin bir PC toplayabilirsin

Mesela gtx 1660 ti 16gb RAM falan yani abartmayagerek yok
Adam bilmiyo sanki 6bin tlyede toplanacağını öner geç işte

Herkese selamlar yaklaşan yks den sonra kendime bir sistem alacağım yaklaşık 3 yıldır bilgisayarım yok o yüzden tek seferlik alıyorum ve iyi bir şey olmasını istiyorum youtube da biraz gezindim ama sanırım en doğru bilgiyi almak için bir foruma yazmam daha iyi olur diye düşündüm. Sadece kasa 14.5k edicek şekilde bir sistem toplar mısınız ama rica ediyorum 1 TL geçmesin 😂
Şundaki bileşenler güzel bence

gtx 1080 ti ryzen 5 3600x 16 gb ram 650w GÜC KAYNAGI (ANAKART BİLGİM YOK) 1TB TOSHIB OCZ SSD

Değil kanka ekran kartı iyi olacak diye kısılmış diğer bileşenlerden

Monitör dahil değil ve rampage istemiyorum ayrıca burası ne kadar ediyor?

up up up

2080 s yapıp ve istediğiniz şeyleri özelleştirip alabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,692
Üyeler
190,787
Son üye
mticrayzen