Neler Yeni

14 Bin TL ye 11 Pro Max 256 Gb alınır mı? acil.

eminbarak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet Emin Barak
Bütçe
14000
Arkadaşlar 14 bine 11 pro max 256 gb full kutu faturalı buldum 2 hafta sonra garnati bitiyor. Çoğu kişi o paraya 12 pro yurtdısı al dedi. Ama şundan korkuyorum bu uzatma muhabbeti pandemiden dolayı gelmiştin birde yarın öbürgün devlet kaldırırsa bunu telefon elimde kalır. Birde her yıl 400 tl de vermek var sizce mantıklımı ve bu 11 pro max emsallerine göre uygunmu.

wolfgang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Eren Ayaz
12 serisine hiç bakma bana sorarsan 11'den farkı yok. Onun yerine 13 serisine bakabilirsin yurtdışı, en azından verdiğin paraya değer.

JATDAV2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
JATDAV
14K verip hem eski telefon hem de 3000mAH.
O fiyata üst model Android telefonu tercih ederdim. Kullanılmış olması ayrı bir dezavantaj.
Yurtdışı olayı ise 3K para + pasaport sahibi olmanız ve yurda giriş çıkış yapmanız gerekli.
İkinci ele girecekseniz, fiyata Mi 11 Ultra gibi seçenekler mevcut.

eminbarak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet Emin Barak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
14K verip hem eski telefon hem de 3000mAH.
O fiyata üst model Android telefonu tercih ederdim. Kullanılmış olması ayrı bir dezavantaj.
Yurtdışı olayı ise 3K para + pasaport sahibi olmanız ve yurda giriş çıkış yapmanız gerekli.
İkinci ele girecekseniz, fiyata Mi 11 Ultra gibi seçenekler mevcut.
Ben apple konusunda kesinim acikcasi borsa ve banka hezaplarinin guvenligi için apple tercih edicem ama 14 e degermi bilemiyorum ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

12 serisine hiç bakma bana sorarsan 11'den farkı yok. Onun yerine 13 serisine bakabilirsin yurtdışı, en azından verdiğin paraya değer.
Yurtdisi almaya korkuyorumya bu uzama muhabbetini devlet kapatirsa elimde kalir

JATDAV2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
JATDAV
Ben apple konusunda kesinim acikcasi borsa ve banka hezaplarinin guvenligi için apple tercih edicem ama 14 e degermi bilemiyorum ya
Hocam 14'e değmez. Normal kullanıcı gözünden yorum yapıyorum dediğiniz kriterler de kesinlikle haklısınız.
Her 6 ayda 1 sınırdan dışarı telefonu havalandırmaya çıkarırsanız daha üst modellere yönelebilirsiniz.
64GB Versiyonları ne kadar?

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Arkadaşlar 14 bine 11 pro max 256 gb full kutu faturalı buldum 2 hafta sonra garnati bitiyor. Çoğu kişi o paraya 12 pro yurtdısı al dedi. Ama şundan korkuyorum bu uzatma muhabbeti pandemiden dolayı gelmiştin birde yarın öbürgün devlet kaldırırsa bunu telefon elimde kalır. Birde her yıl 400 TL de vermek var sizce mantıklımı ve bu 11 pro max emsallerine göre uygunmu.
Piyasasına göre alınır xs max kullanıcısıyım sadece boyu biraz büyük geri kalan özellikleri iyi

Hefn

80+
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yurtdisi almaya korkuyorumya bu uzama muhabbetini devlet kapatirsa elimde kalir
Hocam bankanızda o kadar yüksek miktar tutacaksanız zaten sıfır iphone 13 pro max alacak paranız vardır. İphone istiyorsanız ''İphone istiyorum'' deyin. Kimse sizi yargılamayacak, neden boş bir bahane buluyorsunuz?

Huseyın_cano

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Ahmet Kaya
Arkadaşlar 14 bine 11 pro max 256 gb full kutu faturalı buldum 2 hafta sonra garnati bitiyor. Çoğu kişi o paraya 12 pro yurtdısı al dedi. Ama şundan korkuyorum bu uzatma muhabbeti pandemiden dolayı gelmiştin birde yarın öbürgün devlet kaldırırsa bunu telefon elimde kalır. Birde her yıl 400 TL de vermek var sizce mantıklımı ve bu 11 pro max emsallerine göre uygunmu.
Alınmaz

eminbarak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet Emin Barak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bankanızda o kadar yüksek miktar tutacaksanız zaten sıfır iphone 13 pro max alacak paranız vardır. İphone istiyorsanız ''İphone istiyorum'' deyin. Kimse sizi yargılamayacak, neden boş bir bahane buluyorsunuz?
Dostum dedigini anlamsdim arkadas xiomi alabilirsin dedi bende apple dusunuoum dedim bu yani

wolfgang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Eren Ayaz
bOşvEr kAnkA ayFon 3000 milimamper şaYoMi al kNKa 15 gÜn şARjı gidiYO 500 MeGamikSeR KnK şaYomi al

predator

80+ Silver
alınmaz.

Hefn

80+
Dostum dedigini anlamsdim arkadas xiomi alabilirsin dedi bende apple dusunuoum dedim bu yani
Kanka diyorsun ki ''borsa ve banka güvenliği için apple tercih ediyorum.'' Bende diyorum ki zaten sırf banka güvenliğin için apple tercih ediyorsan, 13 pro max alacak paran vardır.

eminbarak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet Emin Barak
Hocam 14'e değmez. Normal kullanıcı gözünden yorum yapıyorum dediğiniz kriterler de kesinlikle haklısınız.
Her 6 ayda 1 sınırdan dışarı telefonu havalandırmaya çıkarırsanız daha üst modellere yönelebilirsiniz.
64GB Versiyonları ne kadar?
64 turkiye cihazlari 15 16 yaziyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,335
Üyeler
165,343
Son üye
GTXyugi
Top Bottom