Ürün sorunlu ise alıyorlar ama değilse sebepsiz almazlar,sorun var bunda dersende garantiye yollarlar 14 gün civarı beklersin. Sistem böyle. Beğenmedim iade edeceğim dersen almıyorlar. Veya THH ile uğraşırsın muhtemelen.İtopya amazon tarzı sitelerden alınan monitörler 14 gün içinde iade edilebiliyor mu?
İade sürecinde sıkıntı yaşamaktan korkuyorum ondan sordum teşekkürlerrrevett
Bi ara istediğimiz gibi iade edebiliyorduk sanki ya öyle hatırlıyorumÜrün sorunlu ise alıyorlar ama değilse sebepsiz almazlar,sorun var bunda dersende garantiye yollarlar 14 gün civarı beklersin. Sistem böyle. Beğenmedim iade edeceğim dersen almıyorlar. Veya THH ile uğraşırsın muhtemelen.
O kanun kalktı zaten ama bi yönden satıcılara da hak veriyorum adam açılmış ürünü kime satacak? Veya o adam o ürünü çöpe atacak değil iade alınsa başkasının alıp 10 gün kullanıp iade etmek istediği ürünü sen almak ister miydin? İstemezdin diye düşünüyorum. Ama sorunlu bi ürün gelirse garantiye yollarlar fabrikasyon hata ise iade alırsın.İade sürecinde sıkıntı yaşamaktan korkuyorum ondan sordum teşekkürlerrr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bi ara istediğimiz gibi iade edebiliyorduk sanki ya öyle hatırlıyorum