14 gündür bağlanmayan vodafone

MahlukAbi

80+
Reaksiyon skoru
26
merhaba arkadaşlar 15 nisanda müşteri hizmetleri üzerinden vodafone evde nete başvuru yaptım 21 nisanda altyapı onayı alındı kurulum için aranacaksınız dedi ama ne arayan var ne soran 3 4 defa aradım 7-12 iş günü içinde kurulacak dedi bugün 11. iş günündesiniz dedi bekliyorum arayan yok. sizce iptal mi ettirmeliyim yoksa normal mi bu durum başka vodafone net kullanan varsa yakın zamanda kurulum için bilgisi olan var mı?

knk gorona var gorona :) geçen telekom müşteri hizmetlerini aradım ulaşmam 30 dk sürdü

merhaba arkadaşlar 15 nisanda müşteri hizmetleri üzerinden vodafone evde nete başvuru yaptım 21 nisanda altyapı onayı alındı kurulum için aranacaksınız dedi ama ne arayan var ne soran 3 4 defa aradım 7-12 iş günü içinde kurulacak dedi bugün 11. iş günündesiniz dedi bekliyorum arayan yok. sizce iptal mi ettirmeliyim yoksa normal mi bu durum başka vodafone net kullanan varsa yakın zamanda kurulum için bilgisi olan var mı?
Bu zamanda türknete geçtim başvuru ulaşınca 3. günde kurulumu gelip yaptılar.

knk gorona var gorona :) geçen telekom müşteri hizmetlerini aradım ulaşmam 30 dk sürdü
hattımda vodafone olduğu için galiba max 4 dk ye bağlanıyoru müşteri hizmetlerine o yönden sıkıntım yok ama 14.gün bugün 11.iş günü ve randevu için bile aranmadım bence çok saçma bi corona bu kadar etkilemiş olamaz firmanın da rahat davrandıgını düşünüyorum
Post automatically merged:

Bu zamanda türknete geçtim başvuru ulaşınca 3. günde kurulumu gelip yaptılar.
vay be bide türknete güvenemeyip vodafone alan ben :( vay halime o zaman yarın akşama kadar son süre diğer türlü iptal ettirip türknete geçicem kendi modemim alıp :) bence bu devirde 14 gün bekletmek tamamen çağ dışı bir davranış daha şimdden pişmalığını hissediyor gibiyim

17.gün ne arayan vaaar ne soran alacaklara tavsiyem ALMAYIN

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,168
Üyeler
191,038
Son üye
hknhkn98
Geri