yeni hesap açıp kullanabilirsinizdaha önce gamepass kullandığım için bunu kullanamıyormuyum ?
bende düşündüm 15 TL'ye satıyorsa nasıl kar yapıcak bencede ücretsiz alıyorlar araştıracağımbunu ücretsiz alıp satıyor diye biliyorum satıcı, biraz araştırısak ücretsiz almayı bulabiliriz bence
başka bir siteden satıcıdan almıştım çalışmıyan kod vermişti sonradan kabasakalı buldum bence çalışmaz bilmiyorumBurda da 3 aylık 250 liraya olan kodu var;
![]()
3 Aylık KOD XBOX PC Gamepass - Stalker 2, Call of Duty 6, Indiana Jones İçerir. KENDİ HESABINDA DİREKT AKTİF Satın Al | En Ucuz indirimli Fiyat | Anında Teslimat
3 Aylık KOD XBOX PC Gamepass - Stalker 2, Call of Duty 6, Indiana Jones İçerir. KENDİ HESABINDA DİREKT AKTİF en ucuz fiyat ve anında teslimat ile satın al.www.oyunalisveris.com
AMA GÜVENİLİRLİĞİNDEN EMİN DEĞİLİM, HENÜZ SATIN ALMADIM
Sizce güvenilir midir bu? Başka konuda güvenilir diyenler olmuş.
itemsatıştan bunun gibi bir şey almıştım çalışıyordu oynadım 3 ay boyunca forzaBurda da 3 aylık 250 liraya olan kodu var;
![]()
3 Aylık KOD XBOX PC Gamepass - Stalker 2, Call of Duty 6, Indiana Jones İçerir. KENDİ HESABINDA DİREKT AKTİF Satın Al | En Ucuz indirimli Fiyat | Anında Teslimat
3 Aylık KOD XBOX PC Gamepass - Stalker 2, Call of Duty 6, Indiana Jones İçerir. KENDİ HESABINDA DİREKT AKTİF en ucuz fiyat ve anında teslimat ile satın al.www.oyunalisveris.com
AMA GÜVENİLİRLİĞİNDEN EMİN DEĞİLİM, HENÜZ SATIN ALMADIM
Sizce güvenilir midir bu? Başka konuda güvenilir diyenler olmuş.
Sorunsuz oynarsın.Bunu alsam diablo 4 ü bitirebilirmiyim sorun çıkarırmı 14 günlük deneme sürümü diye
toplu alma bence kodlar bi zaman sonra süresi bitiyormuş galiba başka forumda görmüştümOlm sistem topladım kartta 21 kuruş kalmış lannnnalamuyorum flight simülatör oynicskfım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok iyi fiyat 10tane kod alınır 140 gün 150lira beles
pc içinbunda cahilim , pcye indirebilir miyim yoksa sadece xbox icin mi bu ?