Gurkanpiro
80+ Platinum
belli degil 20 dolarsa steamde onu al riske degmezbeyler simdi fc24 ü cd key olarak alsam fc25 steamde 8 dolar olur mu?
belli degil 20 dolarsa steamde onu al riske degmezbeyler simdi fc24 ü cd key olarak alsam fc25 steamde 8 dolar olur mu?
24’ü geçen sene mart ayında 380’e falan ps store dan almıştım ama bir daha asla ps store dan almam. Oyunu online oynamak için oyuna verdiğim kadar para verdim. Onun yerine 200-300 fazla verir epic / steam den alırım.
o bitmiş olabilirbeyler simdi fc24 ü cd key olarak alsam fc25 steamde 8 dolar olur mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
steam key olarak
25 i hesap olarak mı alıyorsun o fiyata
EA den alıyorum hocam o fiyataNereden hocam?
Nereden hocam?
alınmaz dahaea playe kayıt olup reedem code kısmına yapıştırınca çalışması lazım site güvenilir gamepass almıştım
oluyor kanka ama zaten eade 24 falan varsa 20 dolara düşüyorbeyler simdi fc24 ü cd key olarak alsam fc25 steamde 8 dolar olur mu?
steam key olarak
O kampanya zaten bitti onu demek istemiyorum.o bitmiş olabilir
Harbi he göreyim alcamBen hiçbir şey anlamadım arkadaşlar yazdıklarınızdan FC 25 nasıl 20 dolar fiyatlarına baktım 2 bin küsür
70 dolar hocam ea'da daEA den alıyorum hocam o fiyata
Hey ya bakıyorum fiyatlar o nerde 8 dolar sallıyor milletHarbi he göreyim alcam
70 dolar hocam ea'da da
hocam taktiği var öyle aldım da ben bana göre değilmiş oyun iade ettim sonra. Futbol oyunları oynamıyorum da denemlik almıştımHarbi he göreyim alcam
70 dolar hocam ea'da da
Nası hocam o taktik anlatda bilelimhocam taktiği var öyle aldım da ben bana göre değilmiş oyun iade ettim sonra. Futbol oyunları oynamıyorum da denemlik almıştım