Neler Yeni

14 günlük ücretsiz cayma hakkım var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yunus Emre Çiltaş
Ben geçen hafta superonline 12 ay taahütlü ev internetini kullanmaya başladım ancak internetim umduğum gibi çıkmadı (superonline modemime gelen download ve upload bağlantım vasatın altında ve buna bir çözümde bulunmadı) ve bende taahüt bedeli ödemeden 14 günlük cayma hakkımı kullanmak istiyorum ama müşteri hizmetleri bana böyle bir hakkımın olmadığını söyledi ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz?

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Ben geçen hafta superonline 12 ay taahütlü ev internetini kullanmaya başladım ancak internetim umduğum gibi çıkmadı (superonline modemime gelen download ve upload bağlantım vasatın altında ve buna bir çözümde bulunmadı) ve bende taahüt bedeli ödemeden 14 günlük cayma hakkımı kullanmak istiyorum ama müşteri hizmetleri bana böyle bir hakkımın olmadığını söyledi ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz?
Öyle bir hakkın dedikleri gibi zaten yok ? Taahhüt imzaladığın için 1 sene geçmiş olsun.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
bildiğim kadarıyla öyle bir hak yok tahhüt imzalamışsın bir kere @alpolojix

VorleN

80+ Silver
geçmiş olsun taahhadüt imzaladığınız için öyle bir hakkınız yok genelde tahaadüt fiyat ucuzlasın diye yapılıyor ama tahadüt pişmanlıktır

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yunus Emre Çiltaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
geçmiş olsun taahhadüt imzaladığınız için öyle bir hakkınız yok genelde tahaadüt fiyat ucuzlasın diye yapılıyor ama tahadüt pişmanlıktır
çalışmayan bir internete boşu boşuna para vericem adam akıllı bir teknik destekte sağlamıyorlar cidden büyük pişmanlık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yunus Emre Çiltaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
size vaad edilen download upload nedir ve sizin aldığınız download upload nedir ?
paketim 8 mbps'e kadar ve anlık hızım bu ancak önceki günlerde 2 mbps download bile alamıyordum. Superonline aradığım da onlarda evet bir sorun var internetinizde diyorlar ama çözüm olarak hiçbir şey yapmıyorlar.

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    37.1 KB · Hit: 55
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,156
Üyeler
165,474
Son üye