hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim, THH ile konuştum ve böyle birşeyin olamıycağı söylendi ardından superonline ile görüştüm bari bağlantımı düzeltin dedim ama onlarda yine aynı bahanelerle konuştular sanırım 1 sene boyunca eziyet çekmeye devam edicem..geçmiş olsun bro
taahüt olduğu zaman cayma hakkı olmuyor diye biliyorumBen geçen hafta superonline 12 ay taahütlü ev internetini kullanmaya başladım ancak internetim umduğum gibi çıkmadı (superonline modemime gelen download ve upload bağlantım vasatın altında ve buna bir çözümde bulunmadı) ve bende taahüt bedeli ödemeden 14 günlük cayma hakkımı kullanmak istiyorum ama müşteri hizmetleri bana böyle bir hakkımın olmadığını söyledi ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz
oluyor 1yıldan uzun süreli tahattütlerde cayabiliyorsuntaahüt olduğu zaman cayma hakkı olmuyor diye biliyorum
Altyapın TTnet,Süperonlinenın çözeceğiz demesini beklemen hata zaten adamların altyapıya dokunma hakları yok,TTnetin işine gelip yapmasını bekliyor sen gibi firma.hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim, THH ile konuştum ve böyle birşeyin olamıycağı söylendi ardından superonline ile görüştüm bari bağlantımı düzeltin dedim ama onlarda yine aynı bahanelerle konuştular sanırım 1 sene boyunca eziyet çekmeye devam edicem..