Neler Yeni

14 ile 14 pro takası

şahin doğan

80+ Platinum

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
Ben ederdim. Aralarında Premium olarak çok fark var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Garanti kısmına bakınca ekran, pil, kamera değişimi olmuş ise uyarı veriyor.
Tamamdır çok teşekkür ederim başka sorum olursa özelden yazabilir miyim

şahin doğan

80+ Platinum

federalper

80+ Silver
Pil 90 zaten. Çipte pil 100 oluyor diye biliyorum. Ekran konusunu ilk kez duyuyorum.
Yok hocam eski serilerde dediğiniz gibi ama yeni serilerde % düşebiliyor veya ayarlanabiliyor. Ekran da bayadır olan bir şey orijinal ekranın üstündeki çipi de değiştirebiliyorlar veya bir aleti var onunla da direkt yazılımsal aktarım yapabiliyorlar ekranları bağlayıp.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler

federalper

80+ Silver
Onu nasıl yapıyoruz
3u Tools'u bilgisayar indirip telefonu bilgisayara bağlıyorsunuz. Çip değişimi olduysa orda da gözükmez.

3u Tools'u bilgisayar indirip telefonu bilgisayara bağlıyorsunuz. Çip değişimi olduysa orda da gözükmez.
Bütün parçaların seri numarası çıkıyor değişen parça varsa görebiliyorsunuz uygulama üzerinden.

Bütün parçaların seri numarası çıkıyor değişen parça varsa görebiliyorsunuz uygulama üzerinden.
Pil yüzdesi ve döngüsü de aynı şekilde gözüküyor bazı cihazlar da pil yüzdesi ayarlarda yüksek kalıp 3utools da daha düşük olabiliyor 3u tools'un gösterdiği doğru yüzde oluyor. 93 diye aldığım 13 pro max 90 çıkmıştı. Tam tersi de olabiliyor ayarlarda 90 olup 3utools'da 93 de gözükebilir yeni yazılım flashlayıp fix battery wealth yaptığınızda pil yüzdesi artıyor 3u tools'un göstediği yüzdeye dönüyor.

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,112
İsim
Ali
Türkiyede para biriktirerek telefon alabilmek biraz hayal

Camdaki çatlak yüzünden neden garanti dışı kalsın ki?
Apple yetkili servis cihazın içini açarken o çatlak büyüyebilir kırılabilir... Siz her ne kadar sorumluluk bende açın diğer soruna bakın deseniz bile direk garanti dışı der. Tercih sizin. Ama ben olsam yapmazdım. Takas isteyen kişi ekran fiyatını bildiği için elden çıkartmıyorsa bende bu işi bilmiyorum.😂

Ekler

• Screenshot_2023-12-31-15-17-55-101_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-12-31-15-17-55-101_com.android.chrome.jpg
    313 KB · Hit: 38

federalper

80+ Silver
Apple yetkili servis cihazın içini açarken o çatlak büyüyebilir kırılabilir... Siz her ne kadar sorumluluk bende açın diğer soruna bakın deseniz bile direk garanti dışı der. Tercih sizin. Ama ben olsam yapmazdım. Takas isteyen kişi ekran fiyatını bildiği için elden çıkartmıyorsa bende bu işi bilmiyorum.😂
ekranı illa serviste yaptırmak zorunda değil başka servislerde orijinal ekran taktırabilir veya cam değişimi yaptırabilir.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
Bunu letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? İphone 14 pro kutu fatura tam. Garantili https://www.letgo.com/ad/1672220210

İlan şu

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR