Neler Yeni

14 ile 14 pro takası

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,112
İsim
Ali
ekranı illa serviste yaptırmak zorunda değil başka servislerde orijinal ekran taktırabilir veya cam değişimi yaptırabilir.
Apple yetkili servis dışında orijinal ekranı bulamazsınız. Ahmet/Mehmet telefoncuya giderseniz ya çıkma yada orta üst kalitede çakma ekran bir şey takar.

Apple yetkili servisleri dışına parça satmıyor veya temin etmiyor. Bu kez yetkisiz müdahale damgası cihaz yiyecek. Bence boşa heyecan arıyorsunuz. Tercih sizin. 3 sene servis tecrübem ile yazıyorum.

Dışarda 14 ü satıp yurtdışı sıfır 15 pro alırım 30K yanına 5S Türkiye cihazı alırım. 1K maliyeti de öyle olsa sim kartını Türkiye cihazına takarım ve 15 proyu keyifle kullanırım.

şahin doğan

80+ Platinum
Apple yetkili servis dışında orijinal ekranı bulamazsınız. Ahmet/Mehmet telefoncuya giderseniz ya çıkma yada orta üst kalitede çakma ekran bir şey takar.

Apple yetkili servisleri dışına parça satmıyor veya temin etmiyor. Bu kez yetkisiz müdahale damgası cihaz yiyecek. Bence boşa heyecan arıyorsunuz. Tercih sizin. 3 sene servis tecrübem ile yazıyorum.

Dışarda 14 ü satıp yurtdışı sıfır 15 pro alırım 30K yanına 5S Türkiye cihazı alırım. 1K maliyeti de öyle olsa sim kartını Türkiye cihazına takarım ve 15 proyu keyifle kullanırım.
Çıkma parça takıyorlar.

federalper

80+ Silver
Çıkma parça takıyorlar.
3 sene serviste çalışmış ama çıkma sıfır orijinal ekran takılacağını bilemiyor :D boşver laf anlatıp kendini yorma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 sene serviste çalışmış ama çıkma sıfır orijinal ekran takılacağını bilemiyor :D boşver laf anlatıp kendini yorma.
Güzel işçiliği olan birisine cam değişimi de yaptırılabilir çok sağlıklı değil önermiyorum ama güzel işçilik ile yapılırsa problem olmaz.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
Olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üstünde ekran koruyucu yoksa takası yaptıktan sonra ekran koruyucu tak cam eline gelmesin.
Tamamdır sağolun çok teşekkürler ☺️

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
Buluşmaya laptop ile git veya adamı evine çağırıp öyle yap bence takası cihazı kesinlike 3utools'a bağlamanı öneririm.
Laptop ile giderim ama evime çağırmam mümkün değil ailem izin vermez

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Apple yetkili servis cihazın içini açarken o çatlak büyüyebilir kırılabilir... Siz her ne kadar sorumluluk bende açın diğer soruna bakın deseniz bile direk garanti dışı der. Tercih sizin. Ama ben olsam yapmazdım. Takas isteyen kişi ekran fiyatını bildiği için elden çıkartmıyorsa bende bu işi bilmiyorum.😂
Her türlü bu tarz bir durum yaşarsan hakkını THH de arayabileceğini düşünüyorum.

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,112
İsim
Ali
Her türlü bu tarz bir durum yaşarsan hakkını THH de arayabileceğini düşünüyorum.
Arayın tabii ki ben daha önce yaşadıklarımızı diyorum. Cihazın çalışır durumda iken atıyorum kamera arızasında beklersin. Mahkeme kararını alıp gidersin ama o cihazın ekranı o şekilde kırık iken açılması riskli. Kırılır kırılmaz ayrı konu. Ama hiçbir servis o riske girmez vesselam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,551
Üyeler
164,864
Son üye
Ventrecsialı Uzaylı
Top Bottom