butcherb3y
80+
- Reaksiyon skoru
- 45
Merhaba iş için PC Alaçam ve oyun oynamıyorum 14 k bu PC buldum indirimle 12.500 vb fiyata alsan uygun olur mu
Monitör dahilse alınır. Değilse pahalı.Merhaba iş için PC Alaçam ve oyun oynamıyorum 14 k bu PC buldum indirimle 12.500 vb fiyata alsan uygun olur mu
Alıntıyı görüntüle
Peki iş için iş dediğim yazılım ve siber güvenlik yeterli olur diye düşünüyorumMonitör dahilse alınır. Değilse pahalı.
Monitorsuz 11 k fln?Ram 8 gb mı sadece 8x2 mi?
Galiba tekRam 8 gb mı sadece 8x2 mi?
Yeterli olur ama emsalleri sıfır olarak 15K civarına varken buna 14K verilmez. 11-12K falan belki.Peki iş için iş dediğim yazılım ve siber güvenlik yeterli olur diye düşünüyorum
TamamdırYeterli olur ama emsalleri sıfır olarak 15K civarına varken buna 14K verilmez. 11-12K falan belki.
Oyun oynamıyorum ben yazılım ve siber güvenlik işim benim 11 12 k ya alırsam ram eklerjm sorun değilbütçen tam ne kadar ve 8gb ram asla yetmez oyun oynayacaksan
alırsanızda güç kaynağını değiştirmeye bakın derim frisbye çok güven olmazTamamdır
11 12 k anlaşılırsa alınır mıalırsanızda güç kaynağını değiştirmeye bakın derim frisbye çok güven olmaz
Monitörle beraberse gayet iyi olur 12k11 12 k anlaşılırsa alınır mı
11k uygun ek olarak 8 ram al11 12 k anlaşılırsa alınır mı
Tmmdir sağolun11k uygun ek olarak 8 ram al