bronz nasıl olunuyorBronz ve üstü olur umarım keşke herkes faydalanabilse
Emek sarf edip hak edenler alacak bence14 Mayıs'taki sistem tahmini ne kadar olur ve özellikleri ne olur fikri olan varmı?
bence deEmek sarf edip hak edenler alacak bence
Aynen bende 2saat uğraştımonu bunu geçtim inşallah şu altyapı sorununu bir daha çekmeyiz. geçen cumartesi itopyaya saniyesinde girdim ödeme bilgileri yerine basınca beni atıp sepetten sistemi sildi. adam yarım saat sonra alabildi ben alamadım
beyin yakan dediği için çok sürprizli bekliyorum14 Mayıs'taki sistem tahmini ne kadar olur ve özellikleri ne olur fikri olan varmı?
Rank nasıl atlanıyor bilen varmıBronz ve üstü olur umarım keşke herkes faydalanabilse
Sistemin konusu daha önce açılıp ''ANA KONU'' ibaresi aldı. O konuyu takip etmek yerine neden yeni konu açarsınız ki?14 Mayıs'taki sistem tahmini ne kadar olur ve özellikleri ne olur fikri olan varmı?
Ya söyleyecekmiş de hem rütbe hem de kayıt tarihi önemli olsa iyi olur. Burada reaksiyon skoru vs olsun. Hepsinin ağırlıklı ortalaması ile bir not hesaplanmalı bence. Öbür türlü silver olcam diye alakasız alakasız yorumlar gelecektir.Kimler alabilicek diye video gelicekmiş
Bence 50 tane olur.sistem yüksek olsa iyi olur böyle 3070 veya rx6700xt-rx6800xt stok kaç tane olr acaba