NOMADRANTAN
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,404
13 yaşındakiler verebiliyorda benim mi haberim yok?ikisinede vermek istemem
13 yaşındakiler verebiliyorda benim mi haberim yok?ikisinede vermek istemem
13 yaşındakiler verebiliyorda benim mi haberim yok?
doları amerika yükseltiyor diyen birisin zeka konusunda yaşıtlarınla bile yarışamazsın ki zekanın yaşla direkt alakası varyaşın zeka ile alakası yoktur sende benden buyuksun ama zekan 5 yaş gibi![]()
Asıl sen katletmişsin lan daha cümleye büyük harfle başlanacağını bilmiyorsun.istemem dedim Türkçeyi katletme
aynı yaştayız ama ???doları amerika yükseltiyor diyen birisin zeka konusunda yaşıtlarınla bile yarışamazsın ki zekanın yaşla direkt alakası varküçüğüm
Bu kelimeyi yazmadan önce büyük harfle başlayıp nokta ile bitireceğini bile bilmiyordun ben yazınca sen böyle konuştun.Asıl sen katletmişsin lan daha cümleye büyük harfle başlanacağını bilmiyorsun.![]()
Nedenini bizimle paylaşır mısın küçük dostum, gerçekten merak ediyorum neden böyle düşünceler içinde olduğunu.adamsın
ben neden teroristleri destekleyeyimNedenini bizimle paylaşır mısın küçük dostum, gerçekten merak ediyorum neden böyle düşünceler içinde olduğunu.
peki kimi destekliyorsunben neden teroristleri destekleyeyim
peki kimi destekliyorsun
Rte Veya Sinan Oğanpeki kimi destekliyorsun
sinan oğan tamamdır gelecek seçimlerde bence de desteklenmesi gereken bir aday fakat 23 seçimlerinde çok kişi bilmediği için fazla oy alamayacak o neden yüksek iht kaybedecekRte Veya Sinan Oğan