Neler Yeni

14 pro mu 15 pro mu almalıyım

althea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
batuhan kavşur
şuan kullandığım iphone 13 telefonum var bunu satıp iphone 14 pro veya 15 pro almak istiyorum ama 14 pronun sıfırları 15 prodan dha pahalı bunun yerine gürgençlerden 2.el tehşir 14 pro alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Kaan
Alınmaz, iPhone 16 çıkacakken o paralara 14 almayın. Mümkünse 15 Pro alın ya da 16 Pro yu bekleyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Onur Altunay
şuan zaten para biriktiriyorum 16 ne zaman cıkar ki
Eylül ayında çıkacak hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alınmaz, iPhone 16 çıkacakken o paralara 14 almayın. Mümkünse 15 Pro alın ya da 16 Pro yu bekleyin.
Katılıyorum, yeni gelecek yapay zeka özellikleri ve sayesinde gelecek özellikler 14 serisinin hiçbir telefonunda olmayacak, illa hemen alacaksanız 15 pro olabilir ama zamanım var diyorsanız en azından yeni serinin fiyatlarını bekleyin derim.

althea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
batuhan kavşur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eylül ayında çıkacak hocam

Katılıyorum, yeni gelecek yapay zeka özellikleri ve sayesinde gelecek özellikler 14 serisinin hiçbir telefonunda olmayacak, illa hemen alacaksanız 15 pro olabilir ama zamanım var diyorsanız en azından yeni serinin fiyatlarını bekleyin derim.
peki 16 serisi cıktıgında bu telefonun indirime girme şansı var mıdır hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Onur Altunay
Hocam yurt dışında öyle oluyor az da olsa ama bu zamana kadar ülkemizde her yeni seri çıkacakken ya dolar arttı ya da vergiler arttı sonucunda hep daha pahalıya gitti telefonlar. Ama bir süredir dolar sabit gibi o yüzden bizi şaşırtabilir ama buna güvenerek de iş yapmamak lazım bence.

althea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
batuhan kavşur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yurt dışında öyle oluyor az da olsa ama bu zamana kadar ülkemizde her yeni seri çıkacakken ya dolar arttı ya da vergiler arttı sonucunda hep daha pahalıya gitti telefonlar. Ama bir süredir dolar sabit gibi o yüzden bizi şaşırtabilir ama buna güvenerek de iş yapmamak lazım bence.
hayırlısı diyelim o zman

Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Onur Altunay
Bu arada ek olarak eğer yeni iphone 16 veya 16 plus modellerinin tasarımını beğendiyseniz onları da tercih edebilirsiniz. Onlar da yeni özellikleri barındırıyor olacaklar ve pro serisiyle aralarında ciddi fiyat farkı olur. Daha çok ne için kullanacağınıza bağlı telefonu.

hayırlısı diyelim o zman
Amin :)

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Hocam sizin yerinizde olsam 15 pro alirdim, yenilik olarak performans olarak 14 pro dan daha iyi. Bende 15 pro siparasi verdim hayirlisi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Onur Altunay

althea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
batuhan kavşur
Bu arada ek olarak eğer yeni iphone 16 veya 16 plus modellerinin tasarımını beğendiyseniz onları da tercih edebilirsiniz. Onlar da yeni özellikleri barındırıyor olacaklar ve pro serisiyle aralarında ciddi fiyat farkı olur. Daha çok ne için kullanacağınıza bağlı telefonu.

Amin :)
pluslar cok buyuk pro maxlerde oyle ben cok byuk rahat edemiyorum prolar cok hoş ama fiyat birazck sıkıntı cıksın bakalım

Top Bottom