Neler Yeni

14 yaş için Fantastik-Korku kitap önerisi

s10GAMER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mustafa Fatih Bilgiç
9.sınıfa gidiyorum (yaşım 14) sürükleyici ve devamını merak ettirecek bir kitap arıyorum. Fantastik olarak: yüzüklerin efendisi gibi olabilir. ejderhalar, miteolojik yaratıklar felan gibi korku türünde hiç kitap okumadım fakat korku filmi izlemeyi severim. Bu yaşa uygun bir korku kitabı varsa onu da önerebilirsiniz pek bir bilgim yok korku kitapları hakkında.

Carpe Diem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Ege Karavelioğlu
Harry Potter izlemediysen

Svemort

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Baran YAĞÇI
9.sınıfa gidiyorum (yaşım 14) sürükleyici ve devamını merak ettirecek bir kitap arıyorum. Fantastik olarak: yüzüklerin efendisi gibi olabilir. ejderhalar, miteolojik yaratıklar felan gibi korku türünde hiç kitap okumadım fakat korku filmi izlemeyi severim. Bu yaşa uygun bir korku kitabı varsa onu da önerebilirsiniz pek bir bilgim yok korku kitapları hakkında.
Kitap olarak Eragonu okuyabilirsin lise zamanımda bende fantastik tarzı kitapları okuyordum gayet akıcı ve güzel bir serisi var ama çok fazla değil kitap sayısı Eragon dışında gölgelerin efendisi var sayısı 20 ye yakındı buda çok güzel kitap akıcı ve aksiyonlu bu 2 sini öneririm sana iyi okumalar şimdiden

s10GAMER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mustafa Fatih Bilgiç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Harry Potter izlemediysen
Harry Potter serisini izledim kitaplarınıda okumaya çalıştım ama sonrasını bildiğim için merak olmadı devam etme motivasyonunu bulamadım.
Kitap olarak Eragonu okuyabilirsin lise zamanımda bende fantastik tarzı kitapları okuyordum gayet akıcı ve güzel bir serisi var ama çok fazla değil kitap sayısı Eragon dışında gölgelerin efendisi var sayısı 20 ye yakındı buda çok güzel kitap akıcı ve aksiyonlu bu 2 sini öneririm sana iyi okumalar şimdiden
Teşekkür ederim eragon ilgimi çekti fakat fiyatları biraz fazla yinede sağolun
Mesaj otomatik birleştirildi:

tekrak baktım nedense baktığım sitede fiyatları fazlaymış okumayı deneyeceğim teşekkürler.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,701
İsim
Mehmet Aslan
Harry Potter serisini izledim kitaplarınıda okumaya çalıştım ama sonrasını bildiğim için merak olmadı devam etme motivasyonunu bulamadım.

Teşekkür ederim eragon ilgimi çekti fakat fiyatları biraz fazla yinede sağolun
Mesaj otomatik birleştirildi:

tekrak baktım nedense baktığım sitede fiyatları fazlaymış okumayı deneyeceğim teşekkürler.
Canavar Peşinde serisinde 2. kitaba %50 indirim var , kargo parası da yok. Kasım indirimleri varken değerlendir.

xfeleas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Esen
stephen kingin kitaplarını okuyabilirsin

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru