Neler Yeni

14 yaş suplement önerisi

Kaanwqade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Kaan
Kardiyoya abanıcan işte kilo vermek için. Ben ilk başta vücut geliştirme için suplement almak istediğini zannettim ancak sen başka bir şey için istiyormuşsun. Sağlam diyet+ kardiyo işin sırrı bu.

Yapmaya özen gösterilen elinde sağlam kardiyo programı varmı

Phanzox

80+ Silver

121709

80+ Silver

asmarena6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Berk Era
Reis su göbek gitsin bı kasa sıra gelir
kral bölgesel kilo vermek diye bişey yok işte. göbek zamanla gider illaki. sen temiz beslen yeter. bak emin ol düzelecek. Yiyosan yine çok ye ama gidipte fast fooda dayanma . bak zamanla toparlandığını göreceksin. kilon belki aynı kalacak ama görünüşün düzelecek yahuı.

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Erdoğan Aktaş
Reis 1 yïl sürermi gerçekten 10 kilo vermek
Knk spor geçmişin yoksa vucudun hızlı tepki verir günlük en az 10 bin adım at sabah aç karnına 30 dk kardiyo yap günlük kalorinin 500 altini al ve fitnees yap hızlı kilo vermek derini mahveder ve ameliyat olmak zorunda kalirsin sporlar kalori açığı disiplinle ver

Kaanwqade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Kaan
Knk spor geçmişin yoksa vucudun hızlı tepki verir günlük en az 10 bin adım at sabah aç karnına 30 dk kardiyo yap günlük kalorinin 500 altini al ve fitnees yap hızlı kilo vermek derini mahveder ve ameliyat olmak zorunda kalirsin sporlar kalori açığı disiplinle ver
Reis önceliğigim şuan 67 kiloyum 56 kiloya düşmek sonra vücut çalışmak

kaan.sri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Kaan Sarı

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
abdulkadir bayram
Kendi kafama göre yapıyorum ailem diyetisyene götürmüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sağolun
15 Gün devam etmişsin ve kafana göre yaptığını söylüyorsun..
Diyetisyene gerek yok kendin araştırıp da kafanda bi düzen oluşturabilirsin ekmek kesmek yeterli değil...

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Erdoğan Aktaş
Reis önceliğigim şuan 67 kiloyum 56 kiloya düşmek sonra vücut çalışmak
Dostum bak dediklerimi yap gerisini boşver spor yaparak kilo ver zaten öyle bir şey yok vücut yapacam diyince olmuyor 😂 sağlıklı kilo vermek var sağlıksız kilo vermek var hiçbirşe kullanmana gerek yok günde en az 2.5 litre su iç aç karnına kardiyo yap kgx2-2.2 gr protein al coğunluğu hayvansal protein kg x1.3 sağlıklı karbonhidrat al tatlı yeme şekerden paletli gıdadan uzak dur saçma sapan suplementlere para verme hiçbir ise yaramaz tek başına ve spor yapmadığın için ve yaşından dolayı vücudun çok hızlı tepki verir çok hızlı gelisirsin karnın aç hissedersen sınırsız salatalık ye günlük 10 k adım at bir spor salonuna yazıl full body antrenman yap 3 ay mükemmel kilo verirsin ve spora temel atmaya başlarsın

Top Bottom