Neler Yeni

14 yaş suplement önerisi

Phanzox

80+ Silver

Kaanwqade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Kaan
Kafana göre yapma salondaki hoca ile konuş sana sağlam bir program hazırlasın ayrıca suplementlerin mucizevi bir etkisi yoktur alsan bile çok bir etki etmez sağlam diyet ve antreman olmadığı sürece.

Rica ederim.
Reis hem sağlam diyet yapsak hemde sporu aksatmasak bida l-carnitin kullansak kaç günde sonuç alırım

asmarena6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Berk Era
senin derdin obeziteye varan bi kilo değilse kilo kaybetmek değil yağ oranını azaltıp kas oranını artırmak olmalı. öyle kuru kuruya kilo vermek iyi bişey değil. .

Kaanwqade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Kaan
senin derdin obeziteye varan bi kilo değilse kilo kaybetmek değil yağ oranını azaltıp kas oranını artırmak olmalı. öyle kuru kuruya kilo vermek iyi bişey değil. .
Reis su göbek gitsin bı kasa sıra gelir

Phanzox

80+ Silver
Reis hem sağlam diyet yapsak hemde sporu aksatmasak bida l-carnitin kullansak kaç günde sonuç alırım
Bu işi araştırmışsın hangi suplementin yağ yaktığını biliyorsun ancak tekrar ediyorum bu yaşta suplement olmaz ayrıca daha yeni başlamışsın. Önemli olan istikrarlı çalışmak. Sana şunu söyliyim bundan 9 ay önce boş bench demirini bile adam akıllı kaldıramıyordum kilom 55 mi neydi ancak o günden beri haftanın 6 günü spor ve kusana kadar yemek ile 71 kiloya ve 90kg benche ulaşmayı başardım önemli olan istikar. Kaç günde sonuç alırım değil adamlar bilem kaç yıldır spor yapıyor. Ha üç ayda sonuç almak istiyorum dersen bascan steoridi sonra kısır kalma riski ve 30'unda kalpten gitme riski ile uğraşıcan. Sen naturel olarak yapmaya devam et.

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Erdoğan Aktaş
14 yaşındayım kilo vermek için hangi suplement önerirsiniz veya kullanmalıyım bu
Dostum 10 yıldır bu sporu yapan biri olarak eğer beslenmen yeterli ise hiçbirini almana gerek yok vitaminlerini alabilirsin, aldığım protein kalitesi düşük ise bcaa, sadece creatin kullanabilirsin ama şahsi fikrim hiçbirisey almadan bir kaç yıl yap

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
ismail
sen yemiyorum diyip yiyorsundur muhtemelen

Kaanwqade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Kaan
Dostum 10 yıldır bu sporu yapan biri olarak eğer beslenmen yeterli ise hiçbirini almana gerek yok vitaminlerini alabilirsin, aldığım protein kalitesi düşük ise bcaa, sadece creatin kullanabilirsin ama şahsi fikrim hiçbirisey almadan bir kaç yıl yap
Reis 1 yïl sürermi gerçekten 10 kilo vermek

Phanzox

80+ Silver
Reis 1 yïl sürermi gerçekten 10 kilo vermek
O kadar süremez. Net bir süre verilemez çünkü herkesin getiği farklıdır. Tamamen kilo vermeye odaklanma kas kütlesi kazanıp yağ kütlesi azaltmaya odaklan. Ayrıca içimden bir ses sporu kızlar için yaptığını söylüyor. Kızlar için istiyorsan bu tarz düşünmen normal. Kendin için spor yapıcaksın. Bu mentaliteyi anladığın anda zaten iş bitmiştir memleketimizde yeni bir gigachad doğmuş olacaktır.

Kaanwqade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Kaan
O kadar süremez. Net bir süre verilemez çünkü herkesin getiği farklıdır. Tamamen kilo vermeye odaklanma kas kütlesi kazanıp yağ kütlesi azaltmaya odaklan. Ayrıca içimden bir ses sporu kızlar için yaptığını söylüyor. Kızlar için istiyorsan bu tarz düşünmen normal. Kendin için spor yapıcaksın. Bu mentaliteyi anladığın anda zaten iş bitmiştir memleketimizde yeni bir gigachad doğmuş olacaktır.
Kral sen beni yanlış anlamışsın babam su sporları bölümünde antrenör ve ben yarışlara katılacağım ağustosun 16sında ve ciğerlerimi açarak yağları eritmek gerek yüzme için

Phanzox

80+ Silver
Kral sen beni yanlış anlamışsın babam su sporları bölümünde antrenör ve ben yarışlara katılacağım ağustosun 16sında ve ciğerlerimi açarak yağları eritmek gerek yüzme için
Oooo o zaman süper. Yüzme yarışmasına katılacaksan esneklik ve kardiyoya önem ver. İnternetteki nefes egzersizlerinde yapmayı unutma. Baban zaten antrenörmüş ona söyle o sana zaten yol gösterir.

Kaanwqade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Kaan
Oooo o zaman süper. Yüzme yarışmasına katılacaksan esneklik ve kardiyoya önem ver. İnternetteki nefes egzersizlerinde yapmayı unutma. Baban zaten antrenörmüş ona söyle o sana zaten yol gösterir.
Benim için supplement önemli değil hızlı kilo vermek ve dediğin gibi esneklik önemli esneklik için ayrı antrenmana gidiyorum zaten

Phanzox

80+ Silver
Benim için supplement önemli değil hızlı kilo vermek ve dediğin gibi esneklik önemli esneklik için ayrı antrenmana gidiyorum zaten
Kardiyoya abanıcan işte kilo vermek için. Ben ilk başta vücut geliştirme için suplement almak istediğini zannettim ancak sen başka bir şey için istiyormuşsun. Sağlam diyet+ kardiyo işin sırrı bu.

Top Bottom