Neler Yeni

14 yaşında dambıl çalışmak zararlımı

ardaipek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Arda İpek
yaş 14 boy 167 kg 67 dambıl başlamayı düşünüyorum bu yaşta zararlımı değilmi değil ise kaç kilo ile çalışmalıyım yardımcı olursanız sevinirim

Saintes Maries

80+ Bronze
Ağırlığı abartmazsan herhangi bir sıkıntı olmaz diye biliyorum. 5 Kilo ile çalışabilirsin. Bu hafif geliyor diye gaza gelip 30 kiloya felan çıkmaya çalışma sakın ha. Allah korusun kasın yırtılır.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
yaş 14 boy 167 kg 67 dambıl başlamayı düşünüyorum bu yaşta zararlımı değilmi değil ise kaç kilo ile çalışmalıyım yardımcı olursanız sevinirim
5 Kilo çalış bende 14 yaşındayım,kilon fazla büyük ihtimal yağ oranında fazladır onu düşült diyeceklerdir hiç takma sen bi kas kütleni büyült ondan sonra kilo verip yağ oranını düşürürsün.Eğer başlayıp 2 aya bırakacaksan burdaki kimsenin zamanını çalma çok kişi gördüm herkes bıraktı.

6-12 Aydan sonra 10kg çalışmaya başlıyabilirsin.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
5 Kilo çalış bende 14 yaşındayım,kilon fazla büyük ihtimal yağ oranında fazladır onu düşült diyeceklerdir hiç takma sen bi kas kütleni büyült ondan sonra kilo verip yağ oranını düşürürsün.Eğer başlayıp 2 aya bırakacaksan burdaki kimsenin zamanını çalma çok kişi gördüm herkes bıraktı.

Yok öyle bir şey. 6-12 ay sonra 10 kiloya geçebilirsin ne demek, ayrıca 6 mi 12 mi ? Bodybuilding sporuna başlama yaşı 15-16 arasıdır. Şu an dumbell ile curl hareketleri çalışabilir arkadaş. Ayrıca birkaç hafta sonra o ağırlık sana hafif gelebilir, 5 kilodan 7.5'e çıkarsın, sonra 10 kilo vs vs. Çok tekrar az kilo aptallıktır, az tekrar çok kilo çalışın. Hareketi nizami yapabileceğiniz maksimum ağırlık ile çalışın, son 2 3 tekrar nizami açıdan zorlanabilirsiniz çok normal. Bütün setleri zorlanmadan yapabilecek seviyeye geldiyseniz ağırlık arttırmanız gerekiyor.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok

4 senedir düzenli aralıklarda spora gidiyorum, yazdığın cümlelerin hiçbiri doğru info içermiyor be dostum :ROFLMAO:.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Yok öyle bir şey. 6-12 ay sonra 10 kiloya geçebilirsin ne demek, ayrıca 6 mi 12 mi ? Bodybuilding sporuna başlama yaşı 15-16 arasıdır. Şu an dumbell ile curl hareketleri çalışabilir arkadaş. Ayrıca birkaç hafta sonra o ağırlık sana hafif gelebilir, 5 kilodan 7.5'e çıkarsın, sonra 10 kilo vs vs. Çok tekrar az kilo aptallıktır, az tekrar çok kilo çalışın. Hareketi nizami yapabileceğiniz maksimum ağırlık ile çalışın, son 2 3 tekrar nizami açıdan zorlanabilirsiniz çok normal. Bütün setleri zorlanmadan yapabilecek seviyeye geldiyseniz ağırlık arttırmanız gerekiyor.
1.5 yıl boyunca 5 kilo ile çalıştım ve şuan yaş gruplarının çok üstünde vücudum var nasıl çok tekrar aptallıktır ? Eğer genetiği iyiyse ve kas kütlesini hızlı koyuyorsa 8ay civarında geçebilir 10 kiloya öyle aman aman bir kilo değil.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
1.5 yıl boyunca 5 kilo ile çalıştım ve şuan yaş gruplarının çok üstünde vücudum var nasıl çok tekrar aptallıktır ? Eğer genetiği iyiyse ve kas kütlesini hızlı koyuyorsa 8ay civarında geçebilir 10 kiloya öyle aman aman bir kilo değil.
Bilge Adam Reis senden daha bilgili, yanlış bilgiden reportluyorum seni.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
4 senedir düzenli aralıklarda spora gidiyorum, yazdığın cümlelerin hiçbiri doğru info içermiyor be dostum :ROFLMAO:.
4 sene gidince spor hocası olunmuyor,çok biliyorsanız arkadaşa yardımcı olabilirsiniz kas kütlesi koymadan kilo azaltmanın mantığı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilge Adam Reis senden daha bilgili, yanlış bilgiden reportluyorum seni.
Tamam.

mr.kener

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mehmet Kener
Zararlı değil çalış zayıfsan iyi bile olabilir güzel bir beslenmeyle

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
4 sene gidince spor hocası olunmuyor,çok biliyorsanız arkadaşa yardımcı olabilirsiniz kas kütlesi koymadan kilo azaltmanın mantığı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam.
5 kilo ile çalışmaya devam. Can Savaş falansın sanırım :)

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bu arada evde çalışma başlangıç için 5 kilo fazla gelebilir birden yüklenme 2.5-3.00 kg ile çalış bence daha sonra alabilirsen yükselt. Moralin bozulmasın 5 kg'de bile zorlanıyorum diye, normaldir.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri