5 Kilo çalış bende 14 yaşındayım,kilon fazla büyük ihtimal yağ oranında fazladır onu düşült diyeceklerdir hiç takma sen bi kas kütleni büyült ondan sonra kilo verip yağ oranını düşürürsün.Eğer başlayıp 2 aya bırakacaksan burdaki kimsenin zamanını çalma çok kişi gördüm herkes bıraktı.yaş 14 boy 167 kg 67 dambıl başlamayı düşünüyorum bu yaşta zararlımı değilmi değil ise kaç kilo ile çalışmalıyım yardımcı olursanız sevinirim
Yok öyle bir şey. 6-12 ay sonra 10 kiloya geçebilirsin ne demek, ayrıca 6 mi 12 mi ? Bodybuilding sporuna başlama yaşı 15-16 arasıdır. Şu an dumbell ile curl hareketleri çalışabilir arkadaş. Ayrıca birkaç hafta sonra o ağırlık sana hafif gelebilir, 5 kilodan 7.5'e çıkarsın, sonra 10 kilo vs vs. Çok tekrar az kilo aptallıktır, az tekrar çok kilo çalışın. Hareketi nizami yapabileceğiniz maksimum ağırlık ile çalışın, son 2 3 tekrar nizami açıdan zorlanabilirsiniz çok normal. Bütün setleri zorlanmadan yapabilecek seviyeye geldiyseniz ağırlık arttırmanız gerekiyor.5 Kilo çalış bende 14 yaşındayım,kilon fazla büyük ihtimal yağ oranında fazladır onu düşült diyeceklerdir hiç takma sen bi kas kütleni büyült ondan sonra kilo verip yağ oranını düşürürsün.Eğer başlayıp 2 aya bırakacaksan burdaki kimsenin zamanını çalma çok kişi gördüm herkes bıraktı.
6-12 Aydan sonra 10kg çalışmaya başlıyabilirsin.
4 senedir düzenli aralıklarda spora gidiyorum, yazdığın cümlelerin hiçbiri doğru info içermiyor be dostum .5 Kilo çalış bende 14 yaşındayım,kilon fazla büyük ihtimal yağ oranında fazladır onu düşült diyeceklerdir hiç takma sen bi kas kütleni büyült ondan sonra kilo verip yağ oranını düşürürsün.Eğer başlayıp 2 aya bırakacaksan burdaki kimsenin zamanını çalma çok kişi gördüm herkes bıraktı.
6-12 Aydan sonra 10kg çalışmaya başlıyabilirsin.
1.5 yıl boyunca 5 kilo ile çalıştım ve şuan yaş gruplarının çok üstünde vücudum var nasıl çok tekrar aptallıktır ? Eğer genetiği iyiyse ve kas kütlesini hızlı koyuyorsa 8ay civarında geçebilir 10 kiloya öyle aman aman bir kilo değil.Yok öyle bir şey. 6-12 ay sonra 10 kiloya geçebilirsin ne demek, ayrıca 6 mi 12 mi ? Bodybuilding sporuna başlama yaşı 15-16 arasıdır. Şu an dumbell ile curl hareketleri çalışabilir arkadaş. Ayrıca birkaç hafta sonra o ağırlık sana hafif gelebilir, 5 kilodan 7.5'e çıkarsın, sonra 10 kilo vs vs. Çok tekrar az kilo aptallıktır, az tekrar çok kilo çalışın. Hareketi nizami yapabileceğiniz maksimum ağırlık ile çalışın, son 2 3 tekrar nizami açıdan zorlanabilirsiniz çok normal. Bütün setleri zorlanmadan yapabilecek seviyeye geldiyseniz ağırlık arttırmanız gerekiyor.
Bilge Adam Reis senden daha bilgili, yanlış bilgiden reportluyorum seni.1.5 yıl boyunca 5 kilo ile çalıştım ve şuan yaş gruplarının çok üstünde vücudum var nasıl çok tekrar aptallıktır ? Eğer genetiği iyiyse ve kas kütlesini hızlı koyuyorsa 8ay civarında geçebilir 10 kiloya öyle aman aman bir kilo değil.
4 sene gidince spor hocası olunmuyor,çok biliyorsanız arkadaşa yardımcı olabilirsiniz kas kütlesi koymadan kilo azaltmanın mantığı yok.4 senedir düzenli aralıklarda spora gidiyorum, yazdığın cümlelerin hiçbiri doğru info içermiyor be dostum .
Tamam.Bilge Adam Reis senden daha bilgili, yanlış bilgiden reportluyorum seni.
Zararlı değil çalış zayıfsan iyi bile olabilir güzel bir beslenmeyleyaş 14 boy 167 kg 67 dambıl başlamayı düşünüyorum bu yaşta zararlımı değilmi değil ise kaç kilo ile çalışmalıyım yardımcı olursanız sevinirim
5 kilo ile çalışmaya devam. Can Savaş falansın sanırım4 sene gidince spor hocası olunmuyor,çok biliyorsanız arkadaşa yardımcı olabilirsiniz kas kütlesi koymadan kilo azaltmanın mantığı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam.
15 kilo çalışıyorum şuan.5 kilo ile çalışmaya devam. Can Savaş falansın sanırım