Neler Yeni

14 yaşında vücutta ve yüzde kıllanma.

3.George

80+ Bronze
14 yaşındayım. Vücudumda göğüs ve göbek bölgemde kıllanma belli olmaya başladı ve yüzde bıyık dışında çene onu da normal sayıyorum fakat yüzde yanak kısımlarında da çıkmaya başladı. Anormal mi?

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
ibrahim can
15 yaşındayım avuç içim hariç her yerim kıllı çok takma bişi olmaz genetik knk 9.sınıfım 12.sınıf adam 10 musun veya 11 misin diye soruyor

Dexes

80+ Bronze
14 yaşındayım. Vücudumda göğüs ve göbek bölgemde kıllanma belli olmaya başladı ve yüzde bıyık dışında çene onu da normal sayıyorum fakat yüzde yanak kısımlarında da çıkmaya başladı. Anormal mi?

Bende de aynısı oluyor. Sanırım ergenlik ile alakalı.

miraqa99

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Mirağa
normal dostum

Yigtbrnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yiğit Baran
normal kanka 9. Sınıfım sakalım elime geliyor

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
ibrahim can
Bende dokuzuncu sınıfım fakat kıllanma böyle gider diye korkuyorum.
niye korkuyorsun ki normal bir şey genetik yani ben daha çok seviyorum böyle olmayı hem istersen ağda veya lazerle kıllanmanın önüne geçebilirsin çözümü var yani korkmana gerek yok

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Ergenlik, genetik ve yaşadığın coğrafyanın etkisi vardır.

3.George

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
niye korkuyorsun ki normal bir şey genetik yani ben daha çok seviyorum böyle olmayı hem istersen ağda veya lazerle kıllanmanın önüne geçebilirsin çözümü var yani korkmana gerek yok
bi daha sene sakallı biri olup büyük göstermek kötü ya. Sakal isterim fakat 11 de falan. En çokta göğüs kıllarını istemiyorum. Bi anda kıllanma hızlandı. Neden böyle olmaya başladı ki.

Can...

80+ Platinum
18 19 yaşından önce yapması mantıklı değil o lazer işini tekrar cikar gelişme çağında olduğu için

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
ibrahim can
bi daha sene sakallı biri olup büyük göstermek kötü ya. Sakal isterim fakat 11 de falan. En çokta göğüs kıllarını istemiyorum. Bi anda kıllanma hızlandı. Neden böyle olmaya başladı ki.
ergenlik yani normal bir şey ağda yap istemiyorsan
Mesaj otomatik birleştirildi:

18 19 yaşından önce yapması mantıklı değil o lazer işini tekrar cikar gelişme çağında olduğu için
yapan birsürü arkadaşım var hiç bötü bir yanını görmediler ama bencede lazer şimdi yapmasın 2 3 sene sonra belki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,141
Üyeler
167,441
Son üye
Emre....
Top Bottom