14 yaşındayım. Vücudumda göğüs ve göbek bölgemde kıllanma belli olmaya başladı ve yüzde bıyık dışında çene onu da normal sayıyorum fakat yüzde yanak kısımlarında da çıkmaya başladı. Anormal mi?
normal dostum14 yaşındayım. Vücudumda göğüs ve göbek bölgemde kıllanma belli olmaya başladı ve yüzde bıyık dışında çene onu da normal sayıyorum fakat yüzde yanak kısımlarında da çıkmaya başladı. Anormal mi?
niye korkuyorsun ki normal bir şey genetik yani ben daha çok seviyorum böyle olmayı hem istersen ağda veya lazerle kıllanmanın önüne geçebilirsin çözümü var yani korkmana gerek yokBende dokuzuncu sınıfım fakat kıllanma böyle gider diye korkuyorum.
bi daha sene sakallı biri olup büyük göstermek kötü ya. Sakal isterim fakat 11 de falan. En çokta göğüs kıllarını istemiyorum. Bi anda kıllanma hızlandı. Neden böyle olmaya başladı ki.niye korkuyorsun ki normal bir şey genetik yani ben daha çok seviyorum böyle olmayı hem istersen ağda veya lazerle kıllanmanın önüne geçebilirsin çözümü var yani korkmana gerek yok
18 19 yaşından önce yapması mantıklı değil o lazer işini tekrar cikar gelişme çağında olduğu içinniye korkuyorsun ki normal bir şey genetik yani ben daha çok seviyorum böyle olmayı hem istersen ağda veya lazerle kıllanmanın önüne geçebilirsin çözümü var yani korkmana gerek yok
ergenlik yani normal bir şey ağda yap istemiyorsanbi daha sene sakallı biri olup büyük göstermek kötü ya. Sakal isterim fakat 11 de falan. En çokta göğüs kıllarını istemiyorum. Bi anda kıllanma hızlandı. Neden böyle olmaya başladı ki.
yapan birsürü arkadaşım var hiç bötü bir yanını görmediler ama bencede lazer şimdi yapmasın 2 3 sene sonra belki18 19 yaşından önce yapması mantıklı değil o lazer işini tekrar cikar gelişme çağında olduğu için
Çünkü fiziksel özellikler coğrafyanın etkisiyle kazanılır.Yaşadığım coğrafya ile ne alakası olabilr ki.