Neler Yeni

14 Yaşındayım hangi kredi kartlarını alabilirim ?

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Papara sanırım güzel.
Onun dışında Ziraat hesabı falan açtırıp kartını kullanabilirsin,ileride lazım olur belki.

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Papara kullanmanı tavsiye ederim.Belli bir paranın altında komisyon almıyor ve avantajlı cashback'leri var.

Akifsss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Akif
Aga sana tavsiyem tosla alma ben pişmanım ama güzel lakin sadece tosla kullananlar para yollayabiliyor.
Ben şimdi papara aldım paparada iban var böylece baban vs sana para yollayabilir benim sana tavsiyem paparadır.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Aga sana tavsiyem tosla alma ben pişmanım ama güzel lakin sadece tosla kullananlar para yollayabiliyor.
Ben şimdi papara aldım paparada iban var böylece baban vs sana para yollayabilir benim sana tavsiyem paparadır.
Hayır yollayamaz.
Babanın adına olan hesaptan kendine para göndermeyi dene. Para geri iade gidecek

Akifsss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Akif
ininal ama her şey için 2 trl ödemen lazım papara diyeceğim ama 4 aydır kartımı getirmediler
Ben dün siparis ettim bugün basıldı kuryede inş hemen gelir

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kredi kartı için en az 18 yaşında olmak zorundasın.
Kart istiyorsan Ön ödemeli veya Banka kartlarına bakman lazım. Ön ödemeli olarak Tosla ve Papara öneririm. Halihazırda Tosla kullanmaktayım.

Jack321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Selçuk
Selam ben 14 yaşındayım kredi kartı açmak istiyorum hangi kartı önerirsiniz
Papara öneririm ne kullanım ücreti nede para yatırıyorken para kesmiyor. Ve kart bedava cashback var ininaldan kat ve kat daha iyi

Serkan26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Serkan tozman
Kredi kartı kullanamazsın papara kullanabilirsin veya babanın kartına ek kart çıkarabilirsin en sağlıklısı ek kart çıkartmak papara actigin taktirde papara hesabına para yatırmak istediğinde kendi adına açılmış olan banka hesabı olmak zorunda oyuzden başka bir bankadan da para atamazsın paparaya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,755
Üyeler
165,583
Son üye
Metanoia
Top Bottom