o kartın 0ını kimse o fiyattan satmazOyuncu market diye bi siteden Manli galardo gtx 1050 ti buldum fiyatı 1400 TL sizce alınır mı ?
Islemcim r3 3100
Sıfir degil 2. El 2017 sonlarında alınmış.o kartın 0ını kimse o fiyattan satmaz
bi bit yeniği vardır altında
neredeyse 5 senelik bir kart sorunsuz olduğuna eminseniz size kalmış ama ben olsam kesinlikle almamSıfir degil 2. El 2017 sonlarında alınmış.
Nereden bu sonuca ulaştınız ki?dolandırılma garantili gibi
4 yıl bile olmamış?neredeyse 5 senelik bir kart sorunsuz olduğuna eminseniz size kalmış ama ben olsam kesinlikle almam
o modeli de daha önce hiç duymamıştım
Marka olarak turbox gibi bir marka değildir. Sitede dolandırılman durumunda hakkını kolayca alabilirsin.Oyuncu market diye bi siteden Manli galardo gtx 1050 ti buldum fiyatı 1400 TL sizce alınır mı ?
Islemcim r3 3100
bu fiyata kimsenin kaart vereceğini sanmamNereden bu sonuca ulaştınız ki?
4 yıl bile olmamış?
Marka olarak turbox gibi bir marka değildir. Sitede dolandırılman durumunda hakkını kolayca alabilirsin.
Piyasayı eskisi kadar takip etmediğimden alınırlığı hakkında bir yorum yapamam.
Bilinmedik marka diye verebilir ki. Zaten 2. el 1050 ti için çok absürt paralar değil o ücret.bu fiyata kimsenin kaart vereceğini sanmam
manli bilinmedik bir marka değil ki hocamBilinmedik marka diye verebilir ki. Zaten 2. el 1050 ti için çok absürt paralar değil o ücret.
Türkiyede çok bilinmiyor, ha bizim giib forumda takılanlar ve bu konularla biraz ilgilenenler biliyordur da ancak örnek veriyorum 10 kişiden 8 9u "manli ne? msi asus" alırım der geçer.manli bilinmedik bir marka değil ki hocam
doğru hocamTürkiyede çok bilinmiyor, ha bizim giib forumda takılanlar ve bu konularla biraz ilgilenenler biliyordur da ancak örnek veriyorum 10 kişiden 8 9u "manli ne? msi asus" alırım der geçer.
2017nin sonlarında yazmış orayı görmedimNereden bu sonuca ulaştınız ki?
4 yıl bile olmamış?
Marka olarak turbox gibi bir marka değildir. Sitede dolandırılman durumunda hakkını kolayca alabilirsin.
Piyasayı eskisi kadar takip etmediğimden alınırlığı hakkında bir yorum yapamam.