Neler Yeni

14000TL İle PC Toplama Tavsiye

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Dostlar selam 7800TL RX 6600 sipariş verdim yanına alacağım şeyleri düşünüyorum ama bulamıyorum en mantıklı ucuza intel i5 11400f var o da 2500TL kaldı geriye 3700 2 tane ram aldık 900TL tuttu 2800TL kaldı güç kaynağım var monitörüm yok almam şart
2000TL monitör gitti desek 800TL kaldı anakartım yok 800TL'e i5 11400f'e uygun hangi anakartı alabilirim

Mert555

80+ Bronze
Bence bekleyip 3060ti sistem alman daha mantıklı olurdu. Yılbaşı yaklaşıyor, fiyatlar düşecek kampanyayla iyi bir anakart alırsın.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mert555

80+ Bronze
12k'a nerede 3060ti
Dolar düştü fiyatlar düşecek dolar 13.70ken 13k'ya 3060ti'lı sistem çıkmıştı. Şuan dolar 12.40 10-12k arasına 3060'lı bulurdun youtuber indirimiyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dolar düştü fiyatlar düşecek dolar 13.70ken 13k'ya 3060ti'lı sistem çıkmıştı. Şuan dolar 12.40 10-12k arasına 3060'lı bulurdun youtuber indirimiyle.
gülen kişi @6n_adam neye gülmüştün kardeş. Bu forumdakiler çok meraklı fiyatların yüksek olmasına.

Son düzenleme:

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
gülen kişi @6n_adam neye gülmüştün kardeş. Bu forumdakiler çok meraklı fiyatların yüksek olmasına.
dolar düşünce fiyatların eski haline döneceğine inanmana güldüm :D

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,100
İsim
Cicikuş

sorun sadece dolarmı sanıyorsun?

Mert555

80+ Bronze
dolar düşünce fiyatların eski haline döneceğine inanmana güldüm :D
Niye eski haline dönmüyormuş anlat

sorun sadece dolarmı sanıyorsun?
Başka ne ? Dolar yükseldi diye artmadı mı oğlum siz sıkıntılı mısınız size fiyatların yüksek olması kar falan sağlıyor herhalde. Sıkıntı ne anlatın birde sizden dinleyelim biz herhalde yanlış yere bakıyoruz. Teknoloji dolar ile yürüyor doların artıp azalması en çok teknolojiyi etkiliyor. Bu fiyatlar paşa paşa normal haline dönücek. Sizin gibilerde bu fahiş fiyatlar ile sistem satın almaya devam edecek, ellerini güçlendirecek bunların ama ne olursa olsun bu fiyatlar paşa paşa normal haline dönücek. Nokta.

Son düzenleme:

Mert555

80+ Bronze

Başka ne ? Dolar yükseldi diye artmadı mı oğlum siz sıkıntılı mısınız size fiyatların yüksek olması kar falan sağlıyor herhalde. Sıkıntı

Gülen arkadaş neye güldün ?

Bu fiyatların düşmesi senin zoruna gidecek belli ki.

Son düzenleme:

babapro21

80+ Bronze

Başka ne ? Dolar yükseldi diye artmadı mı oğlum siz sıkıntılı mısınız size fiyatların yüksek olması kar falan sağlıyor herhalde. Sıkıntı ne anlatın birde sizden dinleyelim biz herhalde yanlış yere bakıyoruz. Teknoloji dolar ile yürüyor doların artıp azalması en çok teknolojiyi etkiliyor. Bu fiyatlar paşa paşa normal haline dönücek. Sizin gibilerde bu fahiş fiyatlar ile sistem satın almaya devam edecek, ellerini güçlendirecek bunların ama ne olursa olsun bu fiyatlar paşa paşa normal haline dönücek. Nokta.
🤣🤣🤣
he bak şuan düştü.🤣
sen hangi ülkede yaşadığını unutuyorsun galiba?🤪
Asil sen onlarin fahiş fiyatını paşa paşa almak zorunda kalacaksın ne yazikki 😣
🤣🤣Devlet ellemiyi zaten çünkü adamlarin tuzu kuru tek AKP icin deil.
tüm hepsi için.
bunca yildir halk hep i*nelik yapyordu bi zahmet hatirla;
Bundan bi kac ay önce yangın çıkmıştı
Tr de i*nelr gitti 100-150 lira fazla fiyata satmaya başladılar.
aha bak yakın tarih mesela
Ayçiçek yağı mesela 🤔
120 liraydı Bimde bile!!
Kaç ay boyunca boyle satildi hatta bir hafta önce 100 liraydi kac ay boyunca ondan sonra fiyatı uçtu.
Yani demem o ki;
Devlet bu kadar halkını fırsatçılardan korusaydi o zmn fiyatları ya düşürün ya da hepsini alırım deseydi onlar bi bak bakalım yüksek fiyattan satabiliyorlar mıydı?
görürdüm ben onlari🖐️

Mert555

80+ Bronze
🤣🤣🤣
he bak şuan düştü.🤣
sen hangi ülkede yaşadığını unutuyorsun galiba?🤪
Asil sen onlarin fahiş fiyatını paşa paşa almak zorunda kalacaksın ne yazikki 😣
🤣🤣Devlet ellemiyi zaten çünkü adamlarin tuzu kuru tek AKP icin deil.
tüm hepsi için.
bunca yildir halk hep i*nelik yapyordu bi zahmet hatirla;
Bundan bi kac ay önce yangın çıkmıştı
Tr de i*nelr gitti 100-150 lira fazla fiyata satmaya başladılar.
aha bak yakın tarih mesela
Ayçiçek yağı mesela 🤔
120 liraydı Bimde bile!!
Kaç ay boyunca boyle satildi hatta bir hafta önce 100 liraydi kac ay boyunca ondan sonra fiyatı uçtu.
Yani demem o ki;
Devlet bu kadar halkını fırsatçılardan korusaydi o zmn fiyatları ya düşürün ya da hepsini alırım deseydi onlar bi bak bakalım yüksek fiyattan satabiliyorlar mıydı?
görürdüm ben onlari🖐️
Doların 18₺’e çıkarken yapılan artış zamları konuşmuyoruz. Temel gıdalara girmek istemiyorum. Dolar en çok teknolojik aletleri etkiliyor ve 7₺’lik bu ciddi düşüşten sonra bu fiyatlar paşa paşa eski haline dönecek. Ha dediğin şayet ki olursa bende çekinmeden ne pahasına olursa olsun şikayet edebildiğim her yere edeceğim.

Farway

80+ Silver
Tavsiyem işlemciyi kutusuz try ya da 2.El almanız olacak çünkü cidden çok gereksiz pahalılar.İşlemciler uygun ısılarda kullanıldığında diğer donanımlara göre zor bozulurlar yani daha sağlamdırlar deneyip garantili temiz bir modelini elden almanız tavsiyemdir.

Anakart: 0 alın anakarttan ne çıkar bilemezsin anca gözünle görüp soketleri test etmen lazım kim uğraşacak.
MSI ın enflasyonla mücadele makinası B450m A pro max ı ben 2 sene önce 540 a aldım bu sene 380 liraya bile gördüm. Tavsiye edermiyim yani beklentin yoksa çok fazla al gitsin.

Ramleri arızalı bir model alma 16 GB yeter test edilerek 2.El de alınabilir. Ryzen se işlemci 3200MHZ üstü çift soket tercih ederim biraz etkiliyor.

SSD HDD yi özellikle HDD yi 0 al çünkü mutlaka bad sectoru vardır. SSD lerde çabuk ömür bitiriyor kimi modelleri ve ya yavaşlama daha çabuk olur. Arızası olmayan sorunsuz SSD ve Yanına da 1 2 TB HDD işini çözer

Power ı ucuz alma coolermasterınki bile gg oldu 1 ayda bende. 750w güvenilir bir şey işini görür

Monitöre özellikle dikkat et paneline ghostingine ölü noktasına falan filan.

Hayırlı uğurlu olsun marka önerisi vermedim ürün tavsiyesi ya da sadece dikkat etmen gerkeen hususlar bu şekilde.

Mert555

80+ Bronze
Doların en ufak artışında yapılan zamlar, nedenini bütün firmalar dolar arttığı için diyordu bende tek kelime ağzımı açmıyordum. Şimdi de 7₺ dolar düştü şayet dediğin oldu asla ben ve insanlar susmayacak! Şikayetten hiçbir insan çekinmeyecektir!

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Doların en ufak artışında yapılan zamlar, nedenini bütün firmalar dolar arttığı için diyordu bende tek kelime ağzımı açmıyordum. Şimdi de 7₺ dolar düştü şayet dediğin oldu asla ben ve insanlar susmayacak! Şikayetten hiçbir insan çekinmeyecektir!
kardeşim senin anlama sıkıntın mı var? biz neden yüksek fiyat isteyelim? bizde herkes gibi düşük fiyat olsun istiyoruz ancak bizim milletimiz yapmaz! en azından uzun bir süre fahiş fiyattan satılacak. ben kayseriliyim senden iyi ben bilirim ticareti, esnafı.

Top Bottom