Bütçe 1000 - 1400 olcak şekilde ve Geçmiycek şekilde bana genellikle oyun oynuycagim için bir 165 Hz 1 MS montior Onerirmisiniz
Sence IPS ki TN panel mi daha iyiRampage RM-236 Ripper Monitör Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Rampage RM-236 Ripper Monitör en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Rampage RM-236 Ripper Monitör incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Ips'de renklerı daha akıcı,güzel görürsün neredeyse herkes ips tercih ediyor.Sence IPS ki TN panel mi daha iyi
Benim mouse 650 IPS değerine sahip mesela şimdi IPS panel alırsam daha iyi mi oluyor en çok bunu merak ediyorumIps'de renklerı daha akıcı,güzel görürsün neredeyse herkes ips tercih ediyor.
Dpi'dir o ve bir şey olmuyor.Benim mouse 650 IPS değerine sahip mesela şimdi IPS panel alırsam daha iyi mi oluyor en çok bunu merak ediyorum
2ms ama ben 1 MS demiştimhttps://www.trendyol.com/acer/eg240...ll-hd-ips-led-monitor-um-qe0ee-p07-p-66267415 bunu alabilirsin biraz daha üstüne katıp. İps Monitör bende şuanda bunu kullanmaktayım. sadece yukarı aşağıya hareket etmiyor onun dışında gayet ve gayet güzel bir monitör film izlerken felan çok iyi oluyor. Tavsiye Ederim.
Dpi değil ki ?Dpi'dir o ve bir şey olmuyor.
Aralarında gözle görülen pek bir fark yok ama yinede sen bilirsin reis2ms ama ben 1 MS demiştim
Pardon2ms ama ben 1 MS demiştim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dpi değil ki ?
IPSSence IPS ki TN panel mi daha iyi
attığın monitör satıcısı ölü piksel sorunu var yazmışRampage RM-236 Ripper Monitör Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Rampage RM-236 Ripper Monitör en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Rampage RM-236 Ripper Monitör incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com