1400tl Klavye Önerisi

emiirflx

80+
Reaksiyon skoru
0
1.4kya mekanık rgb ve kablosuz klavye arıyorum önerebileceğiniz klavye var mı teşekkürler

Bu bütçelerde RGB ve kablosuz bulmanız zor. Aigo klavyeleri var, içindeki batarya fiyatına göre düşük olduğundan RGB bilinçli eklemiyorlar.

Bütçeyi ₺2000-3000 arasına çekerseniz Aula klavyelerine bakılabilir.

Kablolu olur diyorsanız da ₺2000-3000 arasına Howl75, GameRaider K1 HE gibi manyetik daha uzun ömürlü, oyun ve yazımda konfor ve avantaj sağlayan klavyeler de alınabilir.

Veya daha ucuza Gamepower ve Havit var. Ama kasa ve keycapsdan dolayı sesliler.

Ben kablolu manyetik öneririm. Bütçe zorlanırsa GameRaider K1 He iyidir, tuşları renk geçirir, Türkçe dizilim, RGB ve manyetik switch.

Hocam tam bütçene göre beyaz red switch inanılmaz bir klavye kaçırma derim aynısı bendede var aşağıya incelemesini koyacağım.

Merhabalar, yaklaşık 1 ay önce aldığım Havit KB885L Red Switch mekanik oyuncu klavyesi hakkındaki deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.

Öncelikle Havit markasının piyasada bence haksız yere fazla eleştirildiğini düşünüyorum. Fiyat/performans ürünleri yapan ve üst düzey hissiyat sunan bir marka. KB885L modeli de bunu gayet iyi hissettiriyor.

Kutudan çıkardığım anda klavye nedense çok hoşuma gitti. Görünüş olarak gerçekten çok şık duruyor. Bu bütçede en iyi görünen klavyelerden biri olduğunu düşünüyorum. Kabloyu taktıktan sonra ürünün biraz tozlu geldiğini fark ettim. Muhtemelen daha önce alınıp iade edilmiş bir üründü çünkü üzerinde kıl vb. şeyler vardı. Benim için büyük bir sorun olmadı ancak bazı kullanıcılar bundan hoşlanmayabilir.

Klavye konusunda en beğendiğim şeylerden biri ise sesi oldu. Gerçekten tam anlamıyla “Red Switch hissiyatı” veriyor. Tuşlar oldukça yumuşak ve keyifli. Ayrıca keycap’ler kolayca çıkarılıp takılabiliyor. Kutu içeriği de gayet yeterli.

Beyaz renkli olduğu için sanırım çok çabuk kirleniyor ve toz topluyor. Daha 5 gün olmasına rağmen birkaç kez silmek zorunda kaldım. Ancak görüntüsü o kadar güzel ki bence buna kesinlikle değer.

Genel olarak fiyatına göre beni oldukça memnun eden bir klavye oldu.

Eğer sorunuz olursa sorabilirsiniz. İyi günler.

Geri