Neler Yeni

Öneri 1400TL RED SW KLAVYE ÖNERİSİ (BEYAZ)

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
@DerratiX hocam attığınız modeli inceleyim dedim de bu klavye qwertz dizilime sahip. Özellikleri çok güzel özellikler ama telefonda, laptopda QWERTY kullanırken qwertz kullanmak çok zorlayacaktır.
Klavyeye bakmadan yaziyorsaniz QWERTY'e alip kullanabilirsiniz. Ya da yeni keycap alirsiniz bir sure sonra.

ReyMysterio619

80+ Bronze
Klavyeye bakmadan yaziyorsaniz QWERTY'e alip kullanabilirsiniz. Ya da yeni keycap alirsiniz bir sure sonra.
Hocam tuşların yerini değiştirsem daha sonrada yazılım ile değişebiliyorsam QWERTY yapsam olabilir mi? Böyle bi teknoloji var mı yani

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Hocam tuşların yerini değiştirsem daha sonrada yazılım ile değişebiliyorsam QWERTY yapsam olabilir mi? Böyle bi teknoloji var mı yani
Direkt keyboard layout degistirebiliyorsun windowstan.
1691481684585.png

Bende turkce klavye var, ama suanda ingilizce kullaniyorum mesela.
Ya da canım türkçeye geri geçmek istiyor, türkçeye geçiriyorum.

Tuşların yerini değiştirmek daha mantıklı olur evet, ama altındaki bazı kısayolların yeride değişiyordur büyük ihtimalle. Mesela türkçe klavyede ALT GR + Q ile @ yaparken ingilizce klavyede Shift + 2 ile yapıyorsun.

ReyMysterio619

80+ Bronze
IMG_20230810_211029.jpg

Beyler çok iyi hissiyat benden demesi. Tuş sesi olsun ışıkları olsun. Sadece tuşa çok hızlı basıp çekerseniz ufak bi yay sesi geliyor onun içinde kulaklıksız olup klavyeye eğilmek lazım haricinde duyulmaz.

oEnesQlf

80+ Silver
Top Bottom