Neler Yeni

Öneri 1400TL RED SW KLAVYE ÖNERİSİ (BEYAZ)

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Toplam klavye mouse için 2000-2100 civarı fiyat düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşımda vardı bu modellerden birisi kullandığında baya güzel hissettirmişti. Bunlardan da alınabilir.
Glorious Modellerinden birine butceniz yetiyorsa alabilirsiniz. Essensial'a gore daha iyiler. Yetmiyorsa essensialda kullanilabilir.

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan

ReyMysterio619

80+ Bronze
Glorious Modellerinden birine butceniz yetiyorsa alabilirsiniz. Essensial'a gore daha iyiler. Yetmiyorsa essensialda kullanilabilir.
Glorious model D alabilirim bütceyi biraz arttırıp. Klavyeyi de ajazz alabilirim

Baya hoş duruyor. Bunu alırım sanırım. Daha güzelini bulamazsam.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Glorious model D alabilirim bütceyi biraz arttırıp. Klavyeyi de ajazz alabilirim

Baya hoş duruyor. Bunu alırım sanırım. Daha güzelini bulamazsam.
RK61 + M300S daha iyi olur onun yerine bence.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Hocam rgbleri çok güzel geldi gözüme try hard olmadığımdan dolayı da gamebooster alacağım.
Gameboosterin PCB'si cok dandik. Arkadas icini acti switchlerini degistirip modlamak icin, o kadar kotu oldugunu gorunce direkt cope salladi.

ReyMysterio619

80+ Bronze
%100 lazımsa furylevel y1 öneririm
Bütçemi aşıyor hocam

Gameboosterin PCB'si cok dandik. Arkadas icini acti switchlerini degistirip modlamak icin, o kadar kotu oldugunu gorunce direkt cope salladi.
Bilmiyorum hocam donanım arşivinin videosunu da izledim illaki bariz bi sorunu olsa söylerdi bir tek switchden bastıktan sonra çınlama sesine vurgu yapmış onun haricinde kötü birşeyden bahsetmemiş

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Bütçemi aşıyor hocam

Bilmiyorum hocam donanım arşivinin videosunu da izledim illaki bariz bi sorunu olsa söylerdi bir tek switchden bastıktan sonra çınlama sesine vurgu yapmış onun haricinde kötü birşeyden bahsetmemiş
Kalitesiz PCB = bozulmaya daha musaitlik. 1560 ustune RK61 gibi switchlerini degistirebilecegin, Bluetooth ile telefona baglayabilecegin, Kablosuz gecikmesiz PC'ye takabilecegin bir model varken asla almazdim onu.

ReyMysterio619

80+ Bronze
Kalitesiz PCB = bozulmaya daha musaitlik. 1560 ustune RK61 gibi switchlerini degistirebilecegin, Bluetooth ile telefona baglayabilecegin, Kablosuz gecikmesiz PC'ye takabilecegin bir model varken asla almazdim onu.
Dediğinize uyuyorum hocam. Tamamdır teşekkürler.

ReyMysterio619

80+ Bronze
@DerratiX hocam attığınız modeli inceleyim dedim de bu klavye qwertz dizilime sahip. Özellikleri çok güzel özellikler ama telefonda, laptopda QWERTY kullanırken qwertz kullanmak çok zorlayacaktır.

Top Bottom