Neler Yeni

Öneri 1400TL RED SW KLAVYE ÖNERİSİ (BEYAZ)

ReyMysterio619

80+ Bronze
o bir tık daha pahalı normalde aynı fiyattı silverde iyidir bu arada
Hocam fiyatı yüksek geldi biraz. Aslında ekipmandan kısıp bilgisayara parayı arttırmak geçiyordu aklımdan ama. Elimde pcyi aldıktan sonra bile baya para kalıcak. Switch kalitesi çok umrumda değil try hard FPS oyuncusu değilim. Forza veya arada sırada valorant oynuyorum. O kadar ekipmana kasmak istemiyordum ama beyaz ekipmanlar çok daha güzel duruyor siyahlara göre. Siyah sevmediğimden değil ama beyaz premium hissiyat veriyor şahsen. Screenshot_2023-08-07-20-25-06-543_trendyol.com-edit.jpg
Mouseyi de bu modelden alıcam sanırım Razer Deathader white edition olması lazım.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,982
İsim
göksel yurtcan
Hocam fiyatı yüksek geldi biraz. Aslında ekipmandan kısıp bilgisayara parayı arttırmak geçiyordu aklımdan ama. Elimde pcyi aldıktan sonra bile baya para kalıcak. Switch kalitesi çok umrumda değil try hard FPS oyuncusu değilim. Forza veya arada sırada valorant oynuyorum. O kadar ekipmana kasmak istemiyordum ama beyaz ekipmanlar çok daha güzel duruyor siyahlara göre. Siyah sevmediğimden değil ama beyaz premium hissiyat veriyor şahsen. Alıntıyı görüntüle
Mouseyi de bu modelden alıcam sanırım Razer Deathader white edition olması lazım.
o klavyeyi bir arkadaşıma aldırdım yakın zamanda hocam bende onda denidim premium hissiyatını eğer hadron yada everst kalvyeden geçtiyseniz alırsınız ama daha kaliteli mekanik bir klavyeden sonra hiçde premium hissi almadım ki switchleri baya kalitesiz gelmişti

ReyMysterio619

80+ Bronze
o klavyeyi bir arkadaşıma aldırdım yakın zamanda hocam bende onda denidim premium hissiyatını eğer hadron yada everst kalvyeden geçtiyseniz alırsınız ama daha kaliteli mekanik bir klavyeden sonra hiçde premium hissi almadım ki switchleri baya kalitesiz gelmişti
Hocam hayatım boyunca laptop klavyesi kullandım şuan everest bile kullansam premium geliyor.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Kargoyu Türkiye direkt posta seçerek alın alırsanız.
Direkt RK61'e gore mantikli degil. Hotswap degil, RGB degil ve Dual mode digerine butce cikmasi daha iyi olur.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

ReyMysterio619

80+ Bronze
Hayir. Amazon en iyi alisveris firmasidir. Yurtdisi oldugu icin 1.5-2 haftada gelir genellikle.
Tamamdır hocam bir sorum daha olucak kusura bakmayın. Razer Deathadder white edition almayı düşünüyorum yanında. Razerin kendi yazılımı bu mouse için geçerlidir değil mi. Veya aynı fiyatlarda daha kaliteli beyaz mouse bulunur mu?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Tamamdır hocam bir sorum daha olucak kusura bakmayın. Razer Deathadder white edition almayı düşünüyorum yanında. Razerin kendi yazılımı bu mouse için geçerlidir değil mi. Veya aynı fiyatlarda daha kaliteli beyaz mouse bulunur mu?
Deathadder white edition dedigin Essentsial white edition mu?

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,881
İsim
ege erdem demirelli
Hocam fotoğrafta gözüken en alttaki klavyeyi birazdan sipariş edicem
Hocam redragon bakabilirsiniz ben k530 un beyazını kullanıyorum çok kaliteli kesinlikle öneririm k630 kablolu olanı k530 kablosuz ayrıca k552 ye bakabilirsiniz

ReyMysterio619

80+ Bronze
679 TL o mouse icin cok pahali degil. illa Beyaz isteniyorsa alinabilir. Maksimum butce ne kadar mouse icin?
Toplam klavye mouse için 2000-2100 civarı fiyat düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam redragon bakabilirsiniz ben k530 un beyazını kullanıyorum çok kaliteli kesinlikle öneririm k630 kablolu olanı k530 kablosuz ayrıca k552 ye bakabilirsiniz
Arkadaşımda vardı bu modellerden birisi kullandığında baya güzel hissettirmişti. Bunlardan da alınabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,229
Üyeler
163,281
Son üye
mstaasss
Top Bottom