zadey
80+
- Reaksiyon skoru
- 45
Bu model beyaz fan aldım 2 Tane 2. el 900tl ye toplam mal oldu ve sipariş ettim pg ile acaba bu fanı kullanan varmı performansı vs nasıldır
Bu fanı kullanmadım ama Artıc kaliteli markadr pişman olmıycağın konusunda eminim he belki şu konuda pişman olabilirsin sigara içiyorsan eğer fanlar sarabilirBu model beyaz fan aldım 2 Tane 2. el 900tl ye toplam mal oldu ve sipariş ettim pg ile acaba bu fanı kullanan varmı performansı vs nasıldır
Arctic P14 140MM A-RGB PWM Beyaz Fan
Alıntıyı görüntüle
yok o konuda sararmıcağını eminim kullanmadığım için, sadece ikinci el aldım çok ses yapmasa yeter zaten 140 mm fan bulamadım piyasada sadece 120mm fanlar popüler, 140 üreten çok yok argb olarak, üretenlerde 3 bin gibi faiş fiyata satıyorlar anlamadım.Bu fanı kullanmadım ama Artıc kaliteli markadr pişman olmıycağın konusunda eminim he belki şu konuda pişman olabilirsin sigara içiyorsan eğer fanlar sarabilir
zaten piyasada bulunmuyor bi biz satıyoruz mecbur alıcaklar diye malesef fiyatları çok fazla arttırıyorlaryok o konuda sararmıcağını eminim kullanmadığım için, sadece ikinci el aldım çok ses yapmasa yeter zaten 140 mm fan bulamadım piyasada sadece 120mm fanlar popüler, 140 üreten çok yok argb olarak, üretenlerde 3 bin gibi faiş fiyata satıyorlar anlamadım.
aynen mecbur ikinci el aldım argbli bu modeli, 2 si 900 e geldi uygundan hallice sanırım başka seçenek yok çünküzaten piyasada bulunmuyor bi biz satıyoruz mecbur alıcaklar diye malesef fiyatları çok fazla arttırıyorlar
aynen hocam inşallah temiz gelir hayırlı olsun güle gülle kullanınaynen mecbur ikinci el aldım argbli bu modeli, 2 si 900 e geldi uygundan hallice sanırım başka seçenek yok çünkü