140mm ARGB beyaz fan hakkında

zadey

80+
Reaksiyon skoru
45
Bu model beyaz fan aldım 2 Tane 2. el 900tl ye toplam mal oldu ve sipariş ettim pg ile acaba bu fanı kullanan varmı performansı vs nasıldır

Arctic P14 140MM A-RGB PWM Beyaz Fan

ar5_4.webp

Bu fanı kullanmadım ama Artıc kaliteli markadr pişman olmıycağın konusunda eminim he belki şu konuda pişman olabilirsin sigara içiyorsan eğer fanlar sarabilir
yok o konuda sararmıcağını eminim kullanmadığım için, sadece ikinci el aldım çok ses yapmasa yeter zaten 140 mm fan bulamadım piyasada sadece 120mm fanlar popüler, 140 üreten çok yok argb olarak, üretenlerde 3 bin gibi faiş fiyata satıyorlar anlamadım.

yok o konuda sararmıcağını eminim kullanmadığım için, sadece ikinci el aldım çok ses yapmasa yeter zaten 140 mm fan bulamadım piyasada sadece 120mm fanlar popüler, 140 üreten çok yok argb olarak, üretenlerde 3 bin gibi faiş fiyata satıyorlar anlamadım.
zaten piyasada bulunmuyor bi biz satıyoruz mecbur alıcaklar diye malesef fiyatları çok fazla arttırıyorlar

zaten piyasada bulunmuyor bi biz satıyoruz mecbur alıcaklar diye malesef fiyatları çok fazla arttırıyorlar
aynen mecbur ikinci el aldım argbli bu modeli, 2 si 900 e geldi uygundan hallice sanırım başka seçenek yok çünkü

@Kayragghvvv inşallah bakalım istediğim gibi gelir umarım. şekli şemali argbsi var diye uygun diye param güvende ile aldım umarım bi yamuk çıkmaz kullandığım h 6 airflow kasa alt tarafı sadece 140mm fan için uyumlu yapmışlar adamlar 120mm fan takmak istesen takmaman için sırf 140 uyumlu delik eklemiş kasaya, sanırım fanları opsiyonal nzxt satıyor, kapitalizm hat safada :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,467
Üyeler
188,943
Son üye
huseyin319
Geri