144-165HZ monitör önerisi yapabilir misiniz?

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,751
Bütçe
4500
1080P olan günlük kullanıma uygun, sorunları olmayan mümkünse rampage tarzı markalardan olmayan 144-165hz olan bir monitör arıyorum. Fiyatı olabilidiğince düşük olursa sevinirim teşekkürler

Bunu gördüm hocam en mantıklısı bu gibi ama bir kronik sıkıntısı var mıdır biliyor musunuz acaba?
Bu model yeni çıktı, panel bilgisi bile yok. Uzun kullanım testi veya panel bilgisi lazım kronik sorunu olup olmadığını bilmek için.

Önceki seriye bakarak değerlendirirsek G24F2 kronik sorunlu bozulan bir monitördü. İnternette epey şikayet var bu konuda.

Aynı modelin yenisi hz falan artmış. Panel bilgisi olmasa da eski modelden farklı çünkü hz değeri daha yüksek. Ama panel farklı olsa da yine kaliteden ödün vermiş olabilirler. Bunu bilemeyiz.

Bu arada gs25f2 ve g25f2 arasındaki fark birinde pivot ve yükseklik ayarı var diğerinde yok.

Bu model yeni çıktı, panel bilgisi bile yok. Uzun kullanım testi veya panel bilgisi lazım kronik sorunu olup olmadığını bilmek için.

Önceki seriye bakarak değerlendirirsek G24F2 kronik sorunlu bozulan bir monitördü. İnternette epey şikayet var bu konuda.

Aynı modelin yenisi hz falan artmış. Panel bilgisi olmasa da eski modelden farklı çünkü hz değeri daha yüksek. Ama panel farklı olsa da yine kaliteden ödün vermiş olabilirler. Bunu bilemeyiz.

Bu arada gs25f2 ve g25f2 arasındaki fark birinde pivot ve yükseklik ayarı var diğerinde yok.
Anladım sağ olun sizin öneriniz var mı peki?

H25t7 öneririm, underrated bir model.
Bakacağım teşekkürler.
Bu üçü nasıldır acaba biliyor musunuz?

Bakacağım teşekkürler.
Bu üçü nasıldır acaba biliyor musunuz?
Asus kötü, aoc ise iyi. Viewsonic ile alakalı inceleme görmedim. Önceki modellerine bakarak değerlendirecek olursam pek iyi sayılmaz (tahmin). İyi de olabilir.

Şu konuda rehber yaptım:

Asus kötü, aoc ise iyi. Viewsonic ile alakalı inceleme görmedim. Önceki modellerine bakarak değerlendirecek olursam pek iyi sayılmaz (tahmin). İyi de olabilir.

Şu konuda rehber yaptım:
Hocam galiba Aoc 24G42E olanı alıcam son olarak bunu sorsam herkes öneriyor forumlarda ikisi arasından hangisi sizce ?https://www.hepsiburada.com/lenovo-...hz-gaming-monitor-67ccgac4tk-p-HBCV00007VYXD8

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,159,311
Üyeler
184,142
Son üye
takowrld
Geri