Bunu gördüm hocam en mantıklısı bu gibi ama bir kronik sıkıntısı var mıdır biliyor musunuz acaba?![]()
GIGABYTE GS25F2 24.5" 200Hz 1ms HDMI DP HDR10 AdaptiveSync FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE GS25F2 24.5" 200Hz 1ms HDMI DP HDR10 AdaptiveSync FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile GS25F2 ITOPYA'dawww.itopya.com
Bu model yeni çıktı, panel bilgisi bile yok. Uzun kullanım testi veya panel bilgisi lazım kronik sorunu olup olmadığını bilmek için.Bunu gördüm hocam en mantıklısı bu gibi ama bir kronik sıkıntısı var mıdır biliyor musunuz acaba?
Anladım sağ olun sizin öneriniz var mı peki?Bu model yeni çıktı, panel bilgisi bile yok. Uzun kullanım testi veya panel bilgisi lazım kronik sorunu olup olmadığını bilmek için.
Önceki seriye bakarak değerlendirirsek G24F2 kronik sorunlu bozulan bir monitördü. İnternette epey şikayet var bu konuda.
Aynı modelin yenisi hz falan artmış. Panel bilgisi olmasa da eski modelden farklı çünkü hz değeri daha yüksek. Ama panel farklı olsa da yine kaliteden ödün vermiş olabilirler. Bunu bilemeyiz.
Bu arada gs25f2 ve g25f2 arasındaki fark birinde pivot ve yükseklik ayarı var diğerinde yok.
H25t7 öneririm, underrated bir model.Anladım sağ olun sizin öneriniz var mı peki?
Bakacağım teşekkürler.H25t7 öneririm, underrated bir model.
Asus kötü, aoc ise iyi. Viewsonic ile alakalı inceleme görmedim. Önceki modellerine bakarak değerlendirecek olursam pek iyi sayılmaz (tahmin). İyi de olabilir.Bakacağım teşekkürler.
![]()
ViewSonic VX2779-HD-PRO 27" 180Hz 1ms HDMI DP FreeSync HDR10 FHD SuperClear IPS Gaming Monitör | ITOPYA
ViewSonic VX2779-HD-PRO 27" 180Hz 1ms HDMI DP FreeSync HDR10 FHD SuperClear IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile VX2779-HD-PRO ITOPYA'dawww.itopya.com
![]()
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G42E ITOPYA'dawww.itopya.com
Bu üçü nasıldır acaba biliyor musunuz?![]()
ASUS TUF GAMING VG249Q1R 23.8" 165Hz 1ms HDMI DP Freesync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
ASUS TUF GAMING VG249Q1R 23.8" 165Hz 1ms HDMI DP Freesync Premium FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile VG249Q1R ITOPYA'dawww.itopya.com
Hocam galiba Aoc 24G42E olanı alıcam son olarak bunu sorsam herkes öneriyor forumlarda ikisi arasından hangisi sizce ?https://www.hepsiburada.com/lenovo-...hz-gaming-monitor-67ccgac4tk-p-HBCV00007VYXD8Asus kötü, aoc ise iyi. Viewsonic ile alakalı inceleme görmedim. Önceki modellerine bakarak değerlendirecek olursam pek iyi sayılmaz (tahmin). İyi de olabilir.
Şu konuda rehber yaptım:
3000-8000 TL, 1080p 144-240Hz monitör tercih rehberi
Öncelikle bazı panel ve model bilgilerini @BerkayZ87 hocamızın rehberlerinden aldım, bu yüzden teşekkürler. AOC 24G42E 180hz ile başlayalım. %96 DCI-P3, %147SRGB, 300nit ve 1500:1 kontrast oranıyla bütçesindeki en yüksek renk gamutu ve kontrast oranına sahip monitör. Geniş renk gamutu ve...www.technopat.net
İncelemede bu modelle alakalı görüşlerim var.Hocam galiba Aoc 24G42E olanı alıcam son olarak bunu sorsam herkes öneriyor forumlarda ikisi arasından hangisi sizce ?https://www.hepsiburada.com/lenovo-...hz-gaming-monitor-67ccgac4tk-p-HBCV00007VYXD8
Aoc.Okudum ama ayrıca sormak istiyorum sizce hangisi daha mantıklı olur ikisi arasından