SebekeSuyu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 547
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam zaten alsaydım indirimdeyken alırdım bir daha indirime düşerse artık. kötü kaçırdıkBen aoc kullanıyorum suanlık bir sıkıntı yok
hocam zaten alsaydım indirimdeyken alırdım bir daha indirime düşerse artık. kötü kaçırdıkBen aoc kullanıyorum suanlık bir sıkıntı yok
asansör için de masamda yer yok zaten üstte raf var monitör bile zor sığarBahsettiğin TUF modelini ben de düşünüyordum ama 6000’e AOC gelince VA falan demeden aldım. Bütçeyi 10K yapmak zorlama oluyorsa TUF’ı alabilirsin, fiyatına göre güzel şeyler sunuyor. Tek eksisi asansör yok
O zaman seni üzmez. Güzel bir monitör. Ama çok FPS oynamıyorsan itopyadaki VA AOC’u da öneririm. Biraz paran da cebine kalırasansör için de masamda yer yok zaten üstte raf var monitör bile zor sığar
Hikayeli oyun ,dizi ,film arada FPS oynuyorsan 1080 düşünürsen 25G3ZM varasansör için de masamda yer yok zaten üstte raf var monitör bile zor sığar
hocam ben 4k düşünmekten 2kya indim ne 1080iHikayeli oyun ,dizi ,film arada FPS oynuyorsan 1080 düşünürsen 25G3ZM var
Bende 4k monitör (PS için) düşünüyordum sonra sistem aldım 1080 e düştümhocam ben 4k düşünmekten 2kya indim ne 1080i![]()
Oyunları büyüteçlemi oynuyorsunuz Playstation bile 4K 60 hz oda Tv ye uzaktan bakıldığı için9070xt seviyesi bir kart düşünüyorum 24 in. standartı 1080pçok kaçar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam bütçe max 10k. normalde 9 civarı bir şey bakıyorum da iyi bir şey olabilir diye 10'a çıkardım
NeyOyunları büyüteçlemi oynuyorsunuz Playstation bile 4K 60 hz oda Tv ye uzaktan bakıldığı için
modern ekran kartin varsa 2kdan asagiya monitor bakma 1080pye indiginde performans kazanmiyor daha kaybediyorsunhocam ben 4k düşünmekten 2kya indim ne 1080i![]()
Onu dedim ya zatenmodern ekran kartin varsa 2kdan asagiya monitor bakma 1080pye indiginde performans kazanmiyor daha kaybediyorsun