144 Hz 1 MS Gaming Monitör Önerisi 4000TL
Kral piyasadaki en ucuz monitör o zaten daha ucuzu ofis monitörü galibaKavisli Olursa Daha iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu alınır mıSAMSUNG 24" LS24AG300NRXUF 1ms 144 Hz Full HD HDMI DP Çerçevesiz Oyun Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SAMSUNG 24" LS24AG300NRXUF 1ms 144 Hz Full HD HDMI DP Çerçevesiz Oyun Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Kral piyasadaki en ucuz monitör o zaten daha ucuzu ofis monitörü galiba
Beni etiketledin reis adamı etiketle ama 4k bütçe demiş 600tl aşıyor bütçesini
Acık daha koyabilir üstüneBeni etiketledin reis adamı etiketle ama 4k bütçe demiş 600tl aşıyor bütçesini
MantıklıAcık daha koyabilir üstüne
Çevremdede 2 3 kişi var kullanan ghosting sorunu var diyenler oluyo ama monitörde bi ayar var onu yaparsanız ghosting baya azalıyorMantıklı
Hocam konuşma başlattım 2 dakika yardım eder misinizÇevremdede 2 3 kişi var kullanan ghosting sorunu var diyenler oluyo ama monitörde bi ayar var onu yaparsanız ghosting baya azalıyor
Ghosting var diye biliyorum onda asus tuf olanı tercih et bence.Kavisli Olursa Daha iyi olur
bu alınır mıSAMSUNG 24" LS24AG300NRXUF 1ms 144 Hz Full HD HDMI DP Çerçevesiz Oyun Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SAMSUNG 24" LS24AG300NRXUF 1ms 144 Hz Full HD HDMI DP Çerçevesiz Oyun Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
İki modelde çöp. Kavisli almanızı önermem ayrıca. VP249QGR alın geçin.Kavisli Olursa Daha iyi olur