144 Hz Alabilir Miyim?

Reaksiyon skoru
0
Beyler ekran kartım asus rx580 8gb oc yeni bir mönitör aldım asus vg249q ve 144 kullanamıyorum sanırım sorun ekran kartında tek çıkış olması oda dvı-d araştırdım dvı-d den 144 alınabiliyomuş ama mönitörde dvı-d yok çevirici alsam 144 kullanabilirmiyim

Beyler ekran kartım asus rx580 8gb oc yeni bir mönitör aldım asus vg249q ve 144 kullanamıyorum sanırım sorun ekran kartında tek çıkış olması oda dvı-d araştırdım dvı-d den 144 alınabiliyomuş ama mönitörde dvı-d yok çevirici alsam 144 kullanabilirmiyim
direkt bi ucu hdmi diğer ucu dvi d kablo alabilirsin

hocam sizde mi 120hz alıyorsunuz ?

yok çevirici kullanıyorum
Post automatically merged:

böyle alabilirmiyim ki 144hz

hocam 60hz alıyorum
hocam ayarlardan değiştirdiniz mi diye sormaya korkuyorum ama ben ayarlardan değiştirince bana max 120 veriyor nedense

hocam ayarlardan değiştirdiniz mi diye sormaya korkuyorum ama ben ayarlardan değiştirince bana max 120 veriyor nedense
Baktım hocam yaralara :d sadece 60 hz ve 59 hz var

çeviriciyle de mi alamıyorsunuz
o zaman çevirici kalitesinden dolayı olabilir
hocam bilidğiniz kesin verir dediğiniz varsa link atabilirmisiniz

Baktım hocam yaralara :d sadece 60 hz ve 59 hz var

hocam bilidğiniz kesin verir dediğiniz varsa link atabilirmisiniz
kesin verir diyemem hocam daha önce denemedim ama mantıken düşününce dvi d 1080p de 144hz verebiliyor hdmi da 144hz verebiliyor bi ucu hdmi diğer ucu dvi d kablo kullanırsanız mantık olarak destekleyeceğini düşünüyorum ama dediğim gibi kesin bir şey diyemem çünkü bilmiyorum bilen biri cevap yazarsa daha faydalı olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,805
Üyeler
190,978
Son üye
Bulut376
Geri