Çözüldü✓ 144 HZ IPS Monitör önerisi

2 saattir şu monitörü almaya calisiyorum. Sectiginiz adrese gonderilemez diyor amazon musteri hizmetlerine baglanamadi bir türlü hala sırada bekliyorum. Siparis kısmına geçebiliyor musunuz siz dener misiniz? Bende mi sorun var
Adresine gönderim sağlanamıyor demek ki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende de hata veriyor.

Bu modele bakabilirsiniz.
Sistemsel bir hata o zaman.

Bende de hata veriyor.

Bu modele bakabilirsiniz.
Bundan daha iyi modeller var epey arastirmistim zaten gecen de itopyadaki aoc 27g2u kacirdim. Bunu da kacirmak istemiyorm yine yeter artık baglansaydi bi müşteri hizmetlerine onu soracaktim

AOC 24G2U ve LG 24GN650 Önerenlerde var fikriniz nedir ?

AOC 24G2U ve LG 24GN650 Önerenlerde var fikriniz nedir ?
Aoc 24g2u modelinin 2 farklı paneli var yeni uretilen ve eski olan. Şahsen eski olan srgb ve contrast renk oraninda daha iyi fakat yeni panelde de tepkime suresi bir tık daha azaltilmis ancak renk gama oranlarindan ve max parlakliktan feragat edilmis 1 tık. Lg icin ise o fiyat bandinda en iyi tepkime suresine sahip monitör 1ms gtg değerine sahip ancak renk oranları düşük. Kisacasi fps oyuncusuysaniz lg yoksa diger her türlü aoc daha iyi. Aoc hangi panel olduğunu anlamak icin siparis geldikten sonra kutuyu acmadan uzerinde şu barkod yaziyor ona göre yeni ve eski panel oldugunu anlayabilirsiniz

4K bütçe altında tepki süresi ve haraketli nesne netliğinde G24F'ten daha iyi IPS monitör yok. BenQ Ex2510s ile tepki süresinde birebir aynılar.
Birebir ayni degiller renk oranlari hosuma gitmedi şu kanaldan incelemesini izlemistim

Ekler

• Screenshot_2022-05-27-15-34-35-171_com.google.android.youtube.jpg
    Screenshot_2022-05-27-15-34-35-171_com.google.android.youtube.jpg
    282 KB · Hit: 40
2800'e bu varken başkasına bakma derim.

27" istiyorsan da 3000'e bu .

Sonunda müşteri hizmetlerine bağlandım sistemsel bir sorun oldugunu mag274r2 modelinin yayindan kaldirildigini yakinda mag275r modelinin de yayindan kaldirilip sorun cozulunce yeniden yayina alinacagini söylediler

Bence viewsonic'e o para verilmez. Marka olarak değil model olarak beğenmedim .d

24'' 144hz modelini kullanıyorum mükemmel bir monitör

Birebir ayni degiller renk oranlari hosuma gitmedi şu kanaldan incelemesini izlemistim
Monitör olarak birebir aynı değiller, tepki süresinden bahsediyorum ben. G24F'in renk oranında ne var ki? %122 sRGB renk gamına sahip.

asus vg249q best
Bende AOC ile arasında kaldım ikiside aynı monitör gibi bilmiyorum bakıcaz diğer arkadaşların bilgisi varsa AOC 24G2U mu daha iyi ASUS VG249Q mu cevaplarsa sevinirim

Aoc 24g2u modelinin 2 farklı paneli var yeni uretilen ve eski olan. Şahsen eski olan srgb ve contrast renk oraninda daha iyi fakat yeni panelde de tepkime suresi bir tık daha azaltilmis ancak renk gama oranlarindan ve max parlakliktan feragat edilmis 1 tık. Lg icin ise o fiyat bandinda en iyi tepkime suresine sahip monitör 1ms gtg değerine sahip ancak renk oranları düşük. Kisacasi fps oyuncusuysaniz lg yoksa diger her türlü aoc daha iyi. Aoc hangi panel olduğunu anlamak icin siparis geldikten sonra kutuyu acmadan uzerinde şu barkod yaziyor ona göre yeni ve eski panel oldugunu anlayabilirsiniz

Hocam sen araştırmışa benziyosun AOC 24G2U mu daha iyi ASUS VG249Q mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,722
Üyeler
183,462
Son üye
ismailglsn
Geri